Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας

LIFOTEAM 12.9.2014 | 14:10


 

Το επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου παρουσιάζοντας πάνω από 100 νέες ταινίες μεγάλου μήκους απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα – μεταξύ των οποίων και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως διαγωνιστικά τμήματα, το «Μουσική και Φιλμ» - ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 60 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

 

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ πλαισιώνουν μία σειρά από παράλληλες δράσεις, εργαστήρια και ομιλίες αλλά και πάρτι. Επιπλέον, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας σε συνδιοργάνωση με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσουν ειδικές επετειακές εκδηλώσεις – έκπληξη, που θα περιέχουν μία σειρά από installation, μουσικές performance και σπάνιες προβολές.

 

Πιστό στο αρχικό του όνειρο, το φεστιβάλ περιλαμβάνει κινηματογραφικά διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά, μια εκλεκτή σοδειά από τις πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς, πολυσυζητημένα ντοκιμαντέρ, δημιουργίες που παντρεύουν απολαυστικά τη μουσική με τον κινηματογράφο, κλασικούς σταθμούς του παρελθόντος και μεταμεσονύκτιες προβολές.

 

Από τις 12/9 ως τις 21/9 η LiFO και οι Νύχτες Πρεμιέρας σας προσφέρουν 50 διπλές προσκλήσεις (5 διπλές προσκλήσεις καθημερινά, για επιλεγμένες προβολές) στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Στέλνετε SMS: LIFOA (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19000 μέχρι τις 3 το μεσημέρι κάθε ημέρας. Οι νικητές θα ειδοποιούνται με γραπτό sms.


Η χρέωση είναι € 1,23 με ΦΠΑ.