Οι πρώτες λεπτομέρειες από την ταινία της Lana Del Rey

«Μια ιστορία λύτρωσης»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ 30.7.2013 | 11:34

 

«Μια μυστηριώδης ταινία μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει κάπου κοντά σου», είναι μια πρώτη περιγραφή που συνοδεύει το Tropico, την νέα ταινία της Λάνα Ντελ Ρέι.

 

Την Κυριακή το πρωί η Λάνα αποκάλυψε το πόστερ της ταινίας στο Twitter, μία φωτογραφία της ίδιας να κρατάει ένα φίδι. Η ανάρτηση είχε μόνο μία φράση: «Tropico - μία ταινία 30 λεπτών. Ημερομηνίες πρεμιέρας θα ανακοινωθούν σύντομα».

 

Από τα γυρίσματα του TropicoΗ ταινία θα είναι «μια ιστορία λύτρωσης», κάτι σαν μεγάλο βίντεο κλιπ για τα τρία από τα τραγούδια του πρόσφατου EP της, τα Bel Air, Body Electric και Gods and Monsters. Πρωταγωνιστεί φυσικά η ίδια και ο ηθοποιός και μοντέλο Shaun Ross. O Ross είναι αλφικός και έχει εμφανιστεί σε βίντεο της Beyonce και της Katy Perry, ενώ ξεχώρισε και στο πρόσφατο κλιπ του Bel Air. Το κλιπ αυτό δεν υπάρχει πλέον στο κανάλι της στο YouTube, αφού η ταινία θα περιλαμβάνει νέο υλικό για το τραγούδι.

 

Η Λάνα επενδύει ιδιαίτερα στην εικόνα των τραγουδιών της και έχει οπτικοποιήσει δώδεκα από αυτά μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια. Έχει πάρει θετικά σχόλια και από τον σκηνοθέτη David Lynch, που αποτέλεσε την έμπνευση για την καμπάνια των H&M με το τραγούδι Blue Velvet.

Τη σκηνοθεσία του Tropico έχει αναλάβει ο Anthony Mandler, ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο κλιπ για το Ride.