Tο εφιαλτικό Suspiria έχει τρέιλερ - Το θρίλερ που με μια μόνο σκηνή είχε κάνει τους κριτικούς να μιλάνε για τον απόλυτο τρόμο

Ο Luca Guadagnino υπογράφει το ριμέικ του κλασικού θρίλερ του Ντάριο Αρτζέντο, αλλά περιγράφει το φιλμ ως φόρο τιμής και όχι ως νέα έκδοση.

LIFOTEAM 4.6.2018 | 16:33

Το πρώτο τρέιλερ για το φιλμ "Suspiria" του Luca Guadagnino μόλις κυκλοφόρησε και είναι καθηλωτικό.

 

Το Amazon Studios είχε παρουσιάσει το πρώτο υλικό από την ταινία στο CinemaCon και τώρα όλοι μπορούν να δουν τι προκάλεσε το buzz στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ο Luca Guadagnino υπογράφει το ριμέικ του κλασικού θρίλερ του Dario Argento, αλλά περιγράφει το φιλμ ως φόρο τιμής και όχι ως νέα έκδοση.

 

Το "Suspiria" ακολουθεί τη Dakota Johnson ως επίδοξη χορεύτρια μπαλέτου που όμως ανακαλύπτει πως κάτι ζοφερό συμβαίνει στην ομάδα της.

 

Η ταινία σηματοδοτεί μια επανένωση μεταξύ Guadagnino και Johnson μετά από το φιλμ "A Bigger Splash".

 

Το υποστηρικτικό cast περιλαμβάνει τους Mia Goth, Chloe Grace Moretz και φυσικά την Tilda Swinton.

 

Η ταινία "Suspiria" έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την προηγούμενη ταινία του Guadagnino "Call Me By Your Name", που είχε θεαματικά αποτελέσματα.

 

Η σκηνή που είχε προβληθεί στους κριτικούς στο CinemaCon έδειχνε τη Dakota Johnson να εξασκείται στο μπαλέτο αλλά με μια εφιαλτική συνέπεια για μια άλλη χορεύτρια σε ένα άλλο στούντιο. Δεν λέμε περισσότερα, αλλά σε ένα από τα αποσπάσματα των κριτικών αναφέρεται πως «Οι ήχοι της σάρκας και των οστών που τεντώνονταν και έσπαζαν ήταν αρκετοί ώστε όσοι ήταν εκεί να στρέψουν το βλέμμα τους μακριά. Ήταν πλήρης και απόλυτη τρέλα. Ο απόλυτος τρόμος».

 

Ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς η πρεμιέρα δεν αναμένεται πριν από τον Νοέμβριο.