Τερματικός Σταθμός (Terminal): Η εκδίκηση δεν ήταν ποτέ τόσο ωραία

Πληρωμένοι δολοφόνοι, αινιγματικοί εγκληματίες και η Μάργκοτ Ρόμπι σε μία θανατηφόρα εμφάνιση στην πιο υποσχόμενη ταινία της σεζόν

LIFOTEAM 24.5.2018 | 12:08

ADVERTORIAL

 

Τερματικός Σταθμός (Terminal): Η εκδίκηση δεν ήταν ποτέ τόσο ωραία

 

Αν ψάχνεις για μία ταινία με δράση, μυστήριο, αινιγματικούς χαρακτήρες με σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν, και πολλή εκδίκηση τότε ο Τερματικός Σταθμός (Terminal) είναι η ταινία σου.

 

Οι Ντέξτερ Φλέτσερ και Μαξ Άιρονς είναι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι που έχουν αναλάβει μία ακόμη καταχθόνια αποστολή, στην καρδιά μιας αχανούς και σκοτεινής πόλης δίχως όνομα.

 

Στην πορεία θα συναντήσουν έναν δάσκαλο (Σάιμον Πεγκ) που πάσχει από θανάσιμη ασθένεια, έναν αινιγματικό επιστάτη (Μάικ Μάγιερς) και την Μάργκοτ Ρόμπι στο ρόλο μίας παράξενης σερβιτόρας με διπλή ζωή, που κρύβει πολλά περισσότερα από όσα αντιλαμβάνονται οι δύο πρωταγωνιστές.

 

Όταν οι ζωές τους διασταυρωθούν στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματία που διψάει για εκδίκηση και φόνο, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους. Πριν ακόμα ξημερώσει, όλοι θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την ανελέητη δικαιοσύνη.

 

Τερματικός Σταθμός (Terminal): Η εκδίκηση δεν ήταν ποτέ τόσο ωραία

 

Αν είσαι φαν του Drive τότε σίγουρα θα εκτιμήσεις την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Βον Στέιν που βαδίζει στα χνάρια της πολυαγαπημένης ταινίας.

 

Πρόκειται για μία νέο νουάρ, άψογα στυλιζαρισμένη, ταινία όπου μπλέκονται δύο φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες κατά την διάρκεια μίας βροχερής νύχτας σε μία δυστοπική πόλη.

 

Η έξυπνη αφήγηση της ταινίας αποκαλύπτει πολλά μυστικά από το παρελθόν που ξετυλίγουν σιγά- σιγά το κουβάρι, ενώ οι ήρωες που ενσαρκώνουν οι Σάιμον Πεγκ, Μαξ Αϊρονς, Ντέξτερ Φλέτσερ και Μάικ Μάγιερς , θα φτάσουν στα όρια τους και θα χάσουν τον έλεγχο, αφού έχει έρθει η ώρα, όπως όλα να δείχνουν, να πληρώσουν για όλες τις κακόβουλες πράξεις του παρελθόντος τους. Βέβαια την παράσταση κλέβει η λαμπερή Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία εδώ εκτελεί και χρέη παραγωγού.

 

 

Μετά την εκπληκτική ερμηνεία που της χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου στο «Εγώ, η Τόνια» , έρχεται με έναν ρόλο που δεν περιμέναμε, και κόβει την ανάσα σε μία εμφάνιση μοιραίας και θανατηφόρας γυναίκας του 21ου αιώνα.

 

O Τερματικός Σταθμός (Terminal) έρχεται από 24 Μάιου στους κινηματογράφους.

 

Περισσότερα στο Facebook και στο Instagram.