Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Ο Χιονάνθρωπος»

Πάρε μέρος εδώ!

LIFOTEAM 23.2.2018 | 19:05


Update: Οι νικητές, βάσει των όρων συμμετοχής είναι οι Ευγενία Παπατσούτσου, Κέλλυ Παπαδοπούλου, Βασιλική Μουράτογλου, Ελένη Γεωργίου, Μαρία Μπέλεση!

 

Αν είσαι λάτρης των θρίλερ και των ταινιών μυστηρίου, τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα. Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα DVD της ταινίας  «Ο Χιονάνθρωπος».

 

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες του είδους των τελευταίων χρόνων. Βασισμένη στη bestseller σειρά βιβλίων του Jo Nesbø, μένει πιστή στην πλοκή και τους χαρακτήρες του πρωτότυπου και αναπαριστά ιδανικά τον κόσμου του Νορβηγού συγγραφέα.

 

Η υπόθεση μοιάζει με κλασική συνταγή μυστηρίου: Ο επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας ντετέκτιβ ερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος που συνέβη με το πρώτο χιόνι του χειμώνα και φοβάται ότι ένας άπιαστος κατά συρροή δολοφόνος έχει πάλι ενεργοποιηθεί.

 

Με τη βοήθεια μιας ευφυούς νεοσύλλεκτης ο αστυνομικός πρέπει να συνδέσει παλιές υποθέσεις και ελπίζει ότι θα καταφέρει να νικήσει αυτό το αδιανόητο κακό πριν πέσει το επόμενο χιόνι.

 

Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Ο Χιονάνθρωπος»

 

Χρησιμοποιώντας το σκοτεινό νορβηγικό σκηνικό και τις ικανότητες και το ταλέντο των Μάικλ Φασμπέντερ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο σκηνοθέτης Τόμας Άλφρεντσον στήνει μία περίτεχνη ιστορία μυστηρίου με σασπένς και αγωνία που κρατάει ως το τέλος. Εξάλλου πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο κορυφαίος Μάρτιν Σκορτσέζε.

 

Αν, λοιπόν, λατρεύεις τις καλές αστυνομικές ιστορίες και σου αρέσει να κάνεις βραδιές ταινιών στο σπίτι σου τότε «Ο Χιονάνθρωπος» δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Μπες στο διαγωνισμό για να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα DVD της ταινίας.

 

Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Ο Χιονάνθρωπος»
Κυκλοφορεί σε DVD & BLU-RAY