«Υπάρχει ένας ολόκληρος μύθος γύρω από την Σάρα Ουίντσεστερ», λέει η Έλεν Μίρεν μιλώντας για τον χαρακτήρα της, που για τον υπόλοιπο κόσμο είναι μια διαταραγμένη γυναίκα.

 

Η Σάρα Ουίντσεστερ όμως χτίζει το σπίτι για να αντιμετωπίσει κάτι ακατανόητο: εκατοντάδες πνεύματα που διψούν για εκδίκηση, μερικά καλά και μερικά κακά, τα οποία φυλακίστηκαν σε αυτό το μέρος όταν ήταν άσυλο και εκείνη ήταν η δεσμοφύλακάς τους.

 

Και το πιο τρομακτικό πνεύμα όλων θέλει να κάνει τη Σάρα μία από αυτούς.

 

Σε μια απομονωμένη περιοχή 50 μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο.

 

Κατασκευαζόταν με μανιώδεις ρυθμούς, υπό τις οδηγίες της Σάρα Ουίντσεστερ (Έλεν Μίρεν): έχει επτά ορόφους και εκατοντάδες δωμάτια, διαδρόμους που δεν οδηγούν πουθενά και πόρτες πίσω από τις οποίες κρύβεται τοίχος, σαράντα επτά τζάκια, δύο χιλιάδες καταπακτές, αετώματα, πυργίσκους, αυλές, υαλογραφήματα με αποσπάσματα από σαιξπηρικά έργα: «Οι ίδιες αυτές σκέψεις κατοικούν τον μικρό τούτο κόσμο».

 

Δείτε στο αποκλειστικό featurette την Έλεν Μίρεν και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της ταινίας «Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων», να μιλούν για τον τρόμο που κρύβεται σε κάθε γωνία του σπιτιού.

 

 

 

Η ταινία κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Οδηγός Σινεμά