Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν

«Είναι ο πιο περίπλοκος γυναικείος χαρακτήρας που έχω υποδυθεί ποτέ», δήλωσε η πρωταγωνίστρια Κέιτ Γουίνσλετ

Newsroom, 4.10.2017 | 18:57

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

 

Η ταινία διαδραματίζεται γύρω από την γειτονιά του Coney Island στο Μπρούκλιν τη δεκαετία του 1950. Η Κέιτ Γουίνσλετ υποδύεται την Ginny, σύζυγο ενός ιδιοκτήτη καρουζέλ (Τζέιμς Μπελούσι), η οποία συναντά και ερωτεύεται τον γοητευτικό ναυαγοσώστη Mickey (Τζάστιν Τιμπερλέικ). Την ίδια στιγμή, η απομακρυσμένη κόρη του συζύγου της (Τζούνο Τεμπλ), επανέρχεται στο προσκήνιο και ζητά καταφύγιο στο διαμέρισμα του πατέρα της για να κρυφτεί από γκάνγκστερς και βάζει στο μάτι τον νεαρό Mickey. 

 

«Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που δεν ένιωθα εντελώς τρομοκρατημένη. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά περίπλοκο χαρακτήρα- ίσως τον πιο περίπλοκο γυναικείο χαρακτήρα που κλήθηκα να διαχειριστώ μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει η Κέιτ Γουίνσλετ σχετικά με τον ρόλο της Ginny.

 

Μετά την πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στο New York Film Festival, το «Wonder Wheel» θα κυκλοφορήσει επισήμως στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου. 

 

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

 

 
Οδηγός Σινεμά