Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει: 26 χρόνια μετά, η Λίντα Χάμιλτον θα συμμετάσχει στο επόμενο «Terminator»

Η 60χρονη πλέον ηθοποιός θα συναντήσει ξανά στα γυρίσματα της 6ης ταινίας τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Newsroom, 20.9.2017 | 14:10

 

Η Λίντα Χάμιλτον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο franchise των ταινιών «Terminator», 26 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση ως «Σάρα Κόνορ».

 

H επιστροφή της 60χρονης πλέον ηθοποιού ανακοινώθηκε από τον δημιουργό του Terminator, Τζέιμς Κάμερον κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής γιορτής αφιερωμένης στη σειρά ταινιών, όπως έγραψε το «Hollywood Reporter».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χάμιλτον θα επιστρέψει στο ρόλο της Σάρα Κόνορ για τις ανάγκες της 6ης (σ.σ. και προς το παρόν άτιτλης) κατά σειρά ταινίας, όπου θα συναντηθεί ξανά με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, η συμμετοχή του οποίου είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

 

Ο Κάμερον θα υπογράψει την παραγωγή ενώ η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Tim Miller (Deadpool).

 

Όσο αφορά τα λίγα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για την ταινία, αυτή θα αποτελέσει σίκουελ του θρυλικού «Terminator 2: Judgement Day» (1991) και θα λογίζεται ως το πρώτο μέρος μίας νέας τριλογίας.

 

Η Χάμιλτον, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Κάμερον για ένα σύντομο διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του '90 δεν έχει εμφανιστεί στο franchise από την εποχή του Τ2, ωστόσο, έχει δανείσει τη φωνή της για τις ανάγκες της 4ης ταινίας, «Terminator: Salvation».

 

Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει: 26 χρόνια μετά, η Λίντα Χάμιλτον θα συμμετάσχει στο επόμενο «Terminator»
Χάμιλτον και Κάμερον υπήρξαν παντρεμένοι για ένα σύντομο διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

 

Τότε, εντούτοις, είχε δηλώσει πως το franchise θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί με το «Judgement Day». «Νομίζω πως ήταν τέλειο με τις δύο αυτές ταινίες. Ήταν ένας πλήρης κύκλος και ήταν αρκετό από μόνο του. Αλλά θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θέλουν να αρμέξουν την αγελάδα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Φαίνεται, όμως, πως τώρα η Χάμιλτον είναι δεκτική στην ιδέα περισσότερων σίκουελ, αν και ο ρόλος της στην επερχόμενη ταινία δεν θα είναι πρωταγωνιστικός.

 

Σύμφωνα με τον Κάμερον, η επιστροφή της Χάμιλτον ως Σάρα Κόνορ θα λειτουργήσει ως η κατάλληλη απάντηση απέναντι στην έλλειψη ρόλων μεγαλύτερων γυναικών στις ταινίες δράσης του Χόλιγουντ.

Οδηγός Σινεμά