Κυκλοφόρησε το νέο trailer του «Blade Runner 2049» με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Χάρισον Φορντ

Το πολυαναμενόμενο sequel μιας από τις πιο κλασικές πλέον ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έχει νέο trailer

Newsroom, 22.8.2017 | 15:50

Το πολυαναμενόμενο sequel μιας από τις πιο κλασικές πλέον ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έχει νέο trailer, το οποίο καταφέρνει με ιδιαίτερη μαεστρία να εντείνει ακόμη περισσότερη την αγωνία των θεατών μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του «Blade Runner 2049».

 

Το καινούργιο trailer αποκαλύπτει περισσότερο υλικό αλλά και στοιχεία για όλα όσα θα συμβούν στην ιστορία των Officer K, που ενσαρκώνει ο Ryan Gosling, και Rick Deckard, που παίζει ο Harrison Ford- πρωταγωνιστής και στην πρώτη ταινία «Blade Runner», σκηνοθεσίας Ridley Scott. 

 

Το «Blade Runner 2049» λαμβάνει χώρα 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και όπως αναφέρεται στην επίσημη περίληψη της ταινίας, «ένας νέος "blade runner", ο αξιωματικός K φέρνει στην επιφάνεια ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό που μπορεί να βυθίσει στο χάος ό,τι έχει απομείνει στην κοινωνία. Η ανακάλυψη του K τον οδηγεί σε μια νέα περιπέτεια ανεύρεσης του Rick Deckard, που αγνοείται εδώ και 30 χρόνια». 

 

Στην ταινία που αυτή τη φορά σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve, εκτός από τους Ryan Gosling και Harrison Ford, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Barkhad Abdi, Lennie James, Mackenzie Davis, και Sylvia Hoeks.

 

Δείτε το νέο trailer:

 

 

 

 
Οδηγός Σινεμά