Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι»

Το LIFO.gr κληρώνει διπλές προσκλήσεις για κάθε μέρα της θεματικής εβδομάδας προβολών

LIFOTEAM 27.6.2017 | 11:51

 

Το κινηματογραφικό site freecinema.gr διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τη θεματική εβδομάδα προβολών «Ξαφνικά Φέτος Το Καλοκαίρι». Από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου, κλασικές επιτυχίες από το παρελθόν, cult movies και σπάνιες celluloid εκπλήξεις έρχονται για να θυμίσουν στο κοινό της Αθήνας τις παλιές καλές εποχές των θερινών σινεμά. Δύο ιστορικά θερινά της Αθήνας, η Ριβιέρα και το Λαΐς φιλοξενούν το φετινό φεστιβάλ προβάλλοντας από δύο ταινίες κάθε μέρα.

 

Το LIFO.gr κληρώνει 10 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές στη Ριβιέρα και 10 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές στο Λαΐς για την κάθε μέρα του φεστιβάλ. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Freecinema», την ημερομηνία και ώρα προβολής και τον κινηματογράφο που σας ενδιαφέρει χωρισμένα με καθέτους (π.χ. Freecinema/1 Ιουλίου/21:00/ Ριβιέρα). Στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και το κινητό σας.

 

Τα mail πρέπει να αποστέλλονται μέχρι και το προηγούμενο βράδυ της προβολής. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι πανελλήνιες πρεμιέρες των ταινιών «Η Αποπλάνηση» και «Το Μπάρ».  

 

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι»

 

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι»

 

Διαβάστε περισσότερα για όλες τις ταινίες του προγράμματος εδώ >>>

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία έναρξης, την «Αποπλάνηση» της Σοφία Κόπολα, εδώ >>>

 

Οδηγός Σινεμά