Το πρώτο teaser του νέου «Dirty Dancing» μάς γεμίζει νοσταλγία

Δείτε τις πρώτες εικόνες του τηλεοπτικού remake, υπό τους ήχους του θρυλικού «I've had the time of my life»

Newsroom, 25.4.2017 | 14:10

 

Δεν έχει νόημα να ανοίξουμε τη μεγάλη κουβέντα για τη σημασία των remakes/reboots στη σύγχρονη εποχή, ειδικά όταν πρόκειται για cult ταινίες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό. Για κάποιο λόγο οι παραγωγοί της Lionsgate θεώρησαν ότι πρέπει να ξαναφτιάξουν από την αρχή το θρυλικό «Dirty Dancing», χρησιμοποιώντας μάλιστα, όπως καταλαβαίνουμε από το πρώτο teaser, νέα covers στα original κομμάτια ενός από τα διασημότερα soundtracks όλων των εποχών.

 

Ακόμα και το πόστερ του νέου «Dirty Dancing» είναι πιστή αντιγραφή του αρχικούΚι έτσι η τρίωρη τηλεταινία του ABC είναι έτοιμη και θα προβληθεί στις 24 Μαΐου από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν μόλις, υπό τους ήχους του «I've had the time of my life», μας γεμίζουν νοσταλγία (και προφανώς ερωτηματικά για το τελικό αποτέλεσμα και για το πώς ακούγεται η αξέχαστη ατάκα «Nobody puts Baby in the corner» ή πώς δείχνει η εμβληματική σκηνή του χορευτικού με το σήκωμα στον αέρα εν έτει 2017).

 

Τον ρόλο της Μπέιμπι που στην ταινία του 1987 ενσάρκωσε η Τζένιφερ Γκρέι, κρατά εδώ η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν του «Little Miss Sunshine» και των «Scream Queens», ενώ για τον ρόλο του καθηγητή χορού Τζόνι Κασλ, τον διασημότερο ίσως στην καριέρα του Πάτρικ Σουέιζι, επιλέχθηκε ο χορευτής και πρωτοεμφανιζόμενος στον κινηματογράφο Κολτ Πρατς. Οι Νικόλ Σέρζινγκερ, Ντέμπρα Μέσινγκ και Μπρους Γκρίνγουντ συμπληρώνουν το καστ.

 

 
Οδηγός Σινεμά