Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φάρελ στα καλύτερά τους, στο νέο τρέιλερ του «The Beguiled»

Η καινούρια ταινία της Σοφία Κόπολα είναι από τις πιο αναμενόμενες του φετινού Φεστιβάλ Καννών

LIFOTEAM 21.4.2017 | 18:23

 

Η νέα ταινία της Σοφία Κόπολα «The Beguiled» είναι ένα ματωμένο ριμέικ του ομώνυμου φιλμ του 1971 που είχε σκηνοθετήσει ο Ντον Σίγκελ, για έναν στρατιώτη του αμερικανικού εμφυλίου που βρίσκει καταφύγιο σε ένα οικοτροφείο θηλέων, πυροδοτώντας με την παρουσία του συγκρούσεις στις γυναίκες και τα κορίτσια που ζουν εκεί.

 

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή της Κόπολα στο επίσημο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών, όπου και θα κάνει την πρεμιέρα της τον Μάιο. Τον στρατιώτη υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ (στην παλιά ταινία ήταν ο Κλιντ Ίστγουντ), τη διευθύντρια του σχολείου η Νικόλ Κίντμαν (αντίστοιχα ο ρόλος ανήκε στην Τζέραλντιν Πέιτζ) και δύο από τα «κορίτσια» του σπιτιού η Κίρστεν Ντανστ και η Ελ Φάνινγκ.

 

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστές τον Φάρελ και την Κίντμαν που θα διεκδικήσει φέτος τον Χρυσό Φοίνικα - η άλλη είναι το «The Killing of A Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου. 

 

Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε αυξάνει την ένταση και την ανυπομονησία για αυτό που όλα δείχνουν ότι θα είναι το μεγάλο comeback της σκηνοθέτιδας των «Χαμένοι στη Μετάφραση» και «Αυτόχειρες Παρθένοι»:

 

 
Οδηγός Σινεμά