Έρχεται το 3ο Athens Adventure Film Festival

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ αθλητικών δραστηριοτήτων περιπέτειας επιστρέφει το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών

LIFOTEAM 19.10.2016 | 17:31

Έρχεται το 3ο Athens Adventure Film Festival

 

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) υποδέχεται το 3ο Athens Adventure Film Festival. «Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει». Αυτή είναι η κεντρική περιγραφή του φεστιβάλ, μια διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος  αθλητές,  κινηματογραφιστές, παραγωγοί και εταιρίες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, οι οποίοι συνεργάζονται δημιουργικά για να προσφέρουν μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές – εμπειρίες. Επίκεντρο των παραγωγών αυτών είναι το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που βασίζονται στη δύναμη του σώματος και του πνεύματος και που εντάσσουν τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης.

 

Έρχεται το 3ο Athens Adventure Film Festival

 

Το πρόγραμμα του φεστιβαλ περιλαμβάνει:

 

Κινηματογραφικές ταινίες:  Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν 23 προβολές ταινιών με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.

 

Φωτογραφικές / Εικαστικές εκθέσεις: Καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες θα κοσμούν τους χώρους του Φεστιβάλ ταξιδεύοντας μας στις ομορφότερες outdoor "στιγμές" της Ελλάδας και του κόσμου.

 

 

Ομιλίες / Παρουσιάσεις:  Σύγχρονοι θρύλοι του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, θα μας μιλήσουν με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό και να διευρύνουν τους ορίζοντες δραστηριοποίησης της Ελληνικής κοινότητας.

 

Βουτυρόπουλος Γιώργος - "ΓΙΑΤΙ;":  Σκόρπιες σκέψεις πάνω σ' αυτά που ωθούν τον άνθρωπο στα βουνά.

Κωστόπουλος Νίκος - Ορεινό Τρέξιμο: Παρουσίαση του αθλήματος και μία βιωματική εμπειρία από τον δυσκολότερο αγώνα του είδους.

Στύλλας Μιχάλης – Τα Ωραία των Ορέων: Ski Ladakh

 

Τελετή απονομής πρωταθλήματος Skyrunning: Οι απονομές των νικητών του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon Hellas θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22/10 και ώρα 15:30 στα πλαίσια του 3ου Adventure Film Festival, ανάμεσα σε εκατοντάδες φίλους του βουνού και adrenaline seekers.

 

 

Διοργάνωση: Wayout Adventures, 22, 23 Οκτωβρίου, Κολλέγιο Αθηνών, 11.00πμ. - 10.00 μμ., Εισ.:Ημερήσιο: Προπώληση 12€, Κανονικό 15€ Διήμερο: Προπώληση 22€, Κανονικό 25€, www.adventurefilmfestival.gr