Ο Γούντι Άλεν μάς δίνει ραντεβού στο Café Society

Εκεί που όλες οι διασημότητες συναντιούνται…

LIFOTEAM 22.8.2016 | 11:28

Γκλάμουρ, υπόκοσμος και, όπως πάντα, τζαζ, σε ένα νοσταλγικό χρονικό των αμερικανικών '30s, όπως μόνο ο σπουδαίος Γούντι Άλεν μπορεί να «φιλοτεχνήσει».


Ο Γούντι Άλεν μάς δίνει ραντεβού στο Café Society
Από τις 25 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

 

Πιστός στην εργασιομανία του, που του «υπαγορεύει» τη σκηνοθεσία μίας ταινίας κάθε χρόνο, ο θρυλικός Γούντι Άλεν καταφέρνει, κατά ένα περίεργο τρόπο, να επανεφευρίσκει τον εαυτό του.


Τα αμερικανικά '30s, τα όνειρα για μεγάλη ζωή, οι ντίβες, οι στάρλετ, αλλά και ο πανταχού παρόντας υπόκοσμος είναι το φόντο του «Café Society», όπου βλέπουμε τον Αμερικανό δημιουργό να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μας βυθίσει σε μιαν άλλη εποχή, υπό το μανδύα μιας μοναδικής ατμόσφαιρας.


Ο Γούντι Άλεν μάς δίνει ραντεβού στο Café Society
Τα αμερικανικά '30s, τα όνειρα για μεγάλη ζωή, οι ντίβες, οι στάρλετ, αλλά και ο πανταχού παρόντας υπόκοσμος είναι το φόντο του Café Society.

 

Νέα Υόρκη, δεκαετία του '30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγκστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Έτσι, αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές.


Σύντομα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με την φιλία της - ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε.

 

 

Τελικά, μήπως η ζωή είναι μια κωμωδία που την έχει γράψει ένας σαδιστής κωμωδιογράφος;

 

Café Society: Τζέσε Άιζενμπεργκ, Κρίστεν Στιούαρτ, Στιβ Καρέλ και Μπλέικ Λάιβλι στο καλοκαιρινό μας ραντεβού με τον Γούντι Άλεν.
Από τις 25 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Odeon.

 

Δείτε το trailer: