Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για όλες τις προβολές του Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι: Holiday!

LIFOTEAM 22.7.2016 | 17:34

 

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, 21 - 27 Ιουλίου, σε μια από τις ωραιότερες ταράτσες της Αθήνας, το Cine ΑΝΕΣΙΣ, κλασικές επιτυχίες από το παρελθόν, cult movies με το φανατικό τους κοινό, σπάνιες celluloid εκπλήξεις και η καθιερωμένη πανελλήνια πρεμιέρα επερχόμενου φιλμ, σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις την καλύτερη γεύση των φετινών σου διακοπών… από τη μεγάλη οθόνη!

 

Δώδεκα κλασικές ή cult επιτυχίες, όλα φιλμ που επέλεξε προσωπικά ο Ηλίας Φραγκούλης, για την υπέροχη ταράτσα του θερινού σινέ ΑΝΕΣΙΣ (Κηφισίας 14), από τις 21 έως και τις 27 Ιουλίου, με μια bonus, μεταμεσονύκτια προβολή θρυλικής ταινίας τρόμου στο δασώδες και ύπουλα ταιριαστό περιβάλλον του σινέ Γαλάτσι (Άλσος Βεΐκου). Επειδή το Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι  συνεχίζει εδώ και πέντε συνεχόμενα χρόνια να… μην πηγαίνει διακοπές αλλά να σου δίνει αυτό που θες! Την απόλαυση της μεγάλης οθόνης.

 

Eδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Το Lifo.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για όλες τις ταινίες, εκτός της πρεμιέρας του Κάτω από τον Ήλιο την Τετάρτη 27 Ιουλίου, για την οποία θα γίνει ξεχωριστός διαγωνισμός. Για να κερδίσετε προσκλήσεις, για όποια ταινία θέλετε, στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι και στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, το κινητό σας τηλέφωνο και την ταινία για την οποία ενδιαφέρεστε.