Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικές αφίσες της ταινίας «Ο Νονός»

Με ένα mail

LIFOTEAM 28.6.2016 | 10:55

 

1945, Νέα Υόρκη. Ο Δον Βίτο Κορλεόνε, αρχηγός της ομώνυμης οικογένειας μαφιόζων, παντρεύει την κόρη του Κόνι. Όπως θέλει η παράδοση -«Κανένας Σικελός δε μπορεί να αρνηθεί ένα αίτημα την ημέρα του γάμου της κόρης του»- ο Δον Βίτο δέχεται αιτήματα για χάρες. Ταυτόχρονα, αναζητεί το διάδοχο του. Μία σειρά από βίαια γεγονότα θα οδηγήσουν σε πόλεμο μεταξύ των οικογενειών, έως ότου βρεθεί ο διάδοχος αυτής της πολυπόθητης θέσης.


Το κλασικό αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα από το 1972, μία από τις σημαντικότερες ταινίες στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου, που τιμήθηκε με 3 Βραβεία Όσκαρ, επανακυκλοφορεί στους κινηματογράφους σε νέα ψηφιακή κόπια 4Κ, την Πέμπτη 30 Ιουνίου.


Το Lifo.gr και η Seven Films, με αφορμή την επανακυκλοφορία της ταινίας «Ο Νονός», σας προσφέρουν 20 συλλεκτικές αφίσες της ταινίας. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Ο Νονός» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

 

Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικές αφίσες της ταινίας «Ο Νονός»