Control Zed, The Outro: Μια εκδήλωση για την ενίσχυση της Δομής της Σκάλας Συκαμιάς Λέσβου

Ο Βασίλης Καμπούρης «αποχαιρετά» το βιβλίο του «Control Zed» σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό

LIFOTEAM 17.11.2015 | 14:01

 

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, στον 1o όροφο του Barrett, ο Βασίλης Καμπούρης «αποχαιρετά» το βιβλίο του «Control Zed» σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό.

 

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στη Δομή, της Σκάλας Συκαμιάς Λέσβου (https://www.facebook.com/Skala-Sikaminias-forefront-structures-for-the-refugees-854995107950972/), θα υπάρχει donation box για όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν, και όσοι δωρίζουν 6 ευρώ και πάνω θα παίρνουν ένα αντίτυπο του βιβλίου.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Το «Control Zed» είναι το πρώτο μυθιστόρημά του Βασίλη. Αποτελεί ένα κοινωνικό ψυχολογικό θρίλερ και κάθε κεφάλαιο του είναι ένα μουσικό κομμάτι το οποίο ακούει ο βασικός χαρακτήρας του, ο Τόμας Τζάμπλερ.

 

"Ο Τόμας Τζάμπλερ είναι ένας καλός άνθρωπος· σαν εσένα. Όπως κι αν είσαι όμως, κάτι σ' αυτόν τον κόσμο θα σε χλευάσει, θα χορέψει στη μούρη σου, θα σε πιάσει από τον γιακά, θα «παίξει» μαζί σου και θα σε γρονθοκοπήσει· την πιο αδύναμη στιγμή σου, θα σε αφήσει να νομίζεις ότι ενδιαφέρεται και, δεδομένου ότι κάνει όλα αυτά, και μάλιστα καλά, ένας τέτοιος τύπος, πάλι σαν εσένα, αναμένεται να γυρίσει και το άλλο μάγουλο.

 

Κι όμως, πόσα μπορεί να αντέξει ένας καλός άνθρωπος; Πόσο χρόνο χρειάζεται για να δηλητηριαστεί το μυαλό κάποιου τελικά;

 

Το «Control Zed» είναι ένα μυθιστόρημα για την ενοχή, και ο Τόμας Τζάμπλερ είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τολμάς να χτυπήσεις το κουδούνι του;

 

18/11, 20:00

Barrett, 1ος όροφος

Πρωτογένους 11, τ.κ. 10554

τηλ.210 3218373