Το νέο βιβλίο του Stephen King

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στον Ιανό

LIFOTEAM 28.11.2014 | 12:10

 

Oι εκδόσεις Bell υποδέχονται το νέο βιβλίο του Stephen King, Ο Κύριος Μερσέντες, και προσκαλούν τους αναγνώστες του Αμερικανού συγγραφέα, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 11 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, σε ένα μεγάλο πάρτι.

 

Για τον Stephen King θα μιλήσουν ο γνωστός συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος, ο συγγραφέας και fan του «Βασιλιά» Γιώργος Γιώτσας και ο συγγραφέας και κριτικός μουσικής Τάκης Κρεμμυδιώτης.

 

Το ρυθμό της βραδιάς, σε ζωντανή αναμετάδοση από τον Rock Fm θα δώσει ο παραγωγός Γιώργος Μελισσινός με μουσική εμπνευσμένη από τα βιβλία του Stephen King.

 

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 11 μ.μ. και θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Στις 12 μ.μ. ακριβώς θα ξεκινήσει η προπώληση του βιβλίου, και οι πρώτοι 200 θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα 200 μοναδικά συλλεκτικά αριθμημένα βιβλία.

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

 

Είναι ένα κρύο, μουντό ξημέρωμα σε μια χτυπημένη από την οικονομική κρίση πόλη της Αμερικής. Εκατοντάδες άνεργοι σχηματίζουν ουρές περιμένοντας να ανοίξουν οι πύλες μιας Ημερίδας Εύρεσης Εργασίας. Ξάφνου, μέσα από την ομίχλη προβάλλει ένα αυτοκίνητο. Ένας μοναχικός οδηγός θερίζει το πλήθος των ανέργων με μια κλεμμένη Μερσέντες, κι

αφού σπείρει τον θάνατο εξαφανίζεται.

 

Μήνες αργότερα, ο Μπιλ Χότζες, πρώην αστυνομικός, λαμβάνει μια επιστολή που τον συγκλονίζει και τον βγάζει από τη μίζερη απραξία του συνταξιούχου. Ο αποστολέας αναλαμβάνει την ευθύνη για το μακελειό με τη Μερσέντες. Και προκαλεί τον Χότζες να τον βρει πριν κάνει το επόμενο βήμα του.

 

Ο κύριος Μερσέντες ετοιμάζεται να νιώσει ξανά την ανυπέρβλητη έξαψη που του χαρίζει ο θάνατος των άλλων. Αλλά αυτή τη φορά έχει στο μυαλό του κάτι πολύ μεγάλο. Κάτι που θα στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Εκτός κι αν ο Χότζες καταφέρει να τον σταματήσει.

 

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

11 μ.μ.

Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα
21 0321 7917