Κερδίστε δύο σπουδαία ελληνικά μυθιστορήματα που θα σας ταξιδέψουν σε Αλεξάνδρεια και Μακεδονία

Οι εκδόσεις Gutenberg σας δίνουν την ευκαιρία

LIFOTEAM 29.3.2018 | 15:14

Πού θέλετε να ταξιδέψετε αυτές τις μέρες; Στην Αλεξάνδρεια την εποχή που ακμάζει η ελληνική παροικία ή στη Μακεδονία τον καιρό της βουλγαρικής κατοχής; Δύο σπουδαία μυθιστορήματα των εκδόσεων Gutenberg αναλαμβάνουν χρέη ξεναγού δωρεάν!

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνετε στο http://moliskykloforisan.gr όπου βρίσκετε κάθε φορά δύο ολοκαίνουργια βιβλία του εκδοτικού οίκου.

 

Διαβάζετε πληροφορίες για το καθένα, διαλέγετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και ενδεχομένως να είσαστε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα το κερδίσουν!

 

Χάρισμα σας αυτές τις μέρες, κατευθείαν από το τυπογραφείο, δύο εξαιρετικά ελληνικά μυθιστορήματα:


Ο φίλος του Καβάφη Μιχάλης Περίδης παρακολουθεί τους Γαλανούς στην Αλεξάνδρεια, τρεις γενιές μιας ελληνικής οικογένειας στην Αίγυπτο, και τη ζωή ολόκληρης της εκεί ελληνικής παροικίας από το 1880 έως το 1943.

 

Ο διασημότερος Έλληνας συγγραφέας, ο Βασίλης Βασιλικός, ζωντανεύει στα Σιλό μια άγνωστη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, τη Βουλγαρική Κατοχή της Μακεδονίας (1941-1944) μέσα από τις προσπάθειες ενός Καβαλιώτη να σώσει την κόρη του και έναν παλιό πολύτιμο για την περιοχή μύλο από τον κατακτητή.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://moliskykloforisan.gr, διαλέξτε ποιο από τα δύο θέλετε, δοκιμάστε την τύχη σας και προσθέστε τη σελίδα στις αγαπημένες σας.

 

Σ' αυτή σύντομα θα σας περιμένουν κι άλλα σπουδαία νέα βιβλία-δώρα!

Οδηγός Βιβλίου