Ρετρό παιχνίδια από άλλες δεκαετίες θα κατακλύσουν για ακόμα ένα τριήμερο την Τεχνόπολη

Η έκθεση «Vintage Toys» επιστρέφει για πέμπτη φορά, πιο μεγάλη από ποτέ

Η έκθεση παλαιών παιχνιδιών που έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και έδωσε σε πολλούς την ευκαιρία να αποκτήσουν και πάλι τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδικών τους χρόνων, επιστρέφει από την Παρασκευή 20 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.


Μετά από την επίσκεψη 8.000 επισκεπτών στην 4η έκθεση, φέτος ο χώρος θα είναι διπλάσιος, για να χωρέσει όλα τα όνειρα που δημιουργήθηκαν στα παιδικά δωμάτια τις δεκαετίες του'70 και '80 αλλά και για να μπορεί ανταποκριθεί σε νέο ρεκόρ προσέλευσης.

 


Για πέμπτη χρονιά λοιπόν, η έκθεση Vintage Toys θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στα παιδικά τους χρόνια και υπόσχεται ότι αυτή η φορά θα είναι και η καλύτερη έως τώρα.

 

Όσο απομακρυνόμαστε από την παιδική ηλικία, τόσο νοσταλγούμε αυτές τις αναμνήσεις μιας πολύ πιο απλής και αθώας εποχής. Αυτό είναι λογικό. Ζούμε σε μια περίπλοκη χρονική περίοδο που απορροφά όλη μας την ενέργεια και μας χαλάει κάθε καλή διάθεση.

 

Για πέμπτη χρονιά λοιπόν, η έκθεση Vintage Toys θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στα παιδικά τους χρόνια και υπόσχεται ότι αυτή η φορά θα είναι και η καλύτερη έως τώρα.

 

Από τις 20 έως τις 22 Απριλίου το κοινό θα έχει τη μοναδική δυνατότητα να ξεναγηθεί στα λημέρια της παιδικής του ηλικίας μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή από παλαιά παιχνίδια, ρετρό κονσόλες, καμπίνες Arcade, κατασκευές Lego, Playmobil, Subbuteo, κόμικς, επιτραπέζια, λούτρινα, τσίγκινα, αυτοκόλλητα, pedal cars και ποδήλατα.


Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους από εξειδικευμένα καταστήματα που θα αναβιώσουν αυτή την εποχή που θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μας.

 

Όπως και πέρσι, οι διοργανωτές έχουν προετοιμάσει διαγωνισμούς αλλά και εκπλήξεις, ενώ για πρώτη φορά στην έκθεση θα υπάρχει και χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους μικρούς νοσταλγούς – ένας παιδότοπος μια άλλης εποχής που θα τους φιλοξενήσει παρουσία των γονιών τους.


Info:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Μηχανουργείο (Δ12)

Πειραιώς 100, Αθήνα. Τηλέφωνο: 213 0109300

Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 – Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 23:00

Εισιτήρια: 5 ευρώ για όλο το τριήμερο

Cosplayers και παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός