Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας με μετοχές σε μια φαρμακευτική εταιρεία που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο βρίσκεται σε κίνδυνο μετά από ένα περιστατικό στο Μεξικό και ξαφνικά αντιμετωπίζει πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους, βαρόνους ναρκωτικών και μυστικές αποστολές.

 

Ενίοτε ευχάριστο, off beat διάλειμμα για πρωτοκλασάτους ηθοποιούς που θυμίζει μια σειρά ανεξάρτητων κωμωδιών που συνήθως ανακαλύπταμε παλιότερα στα βιντεοκλάμπ.

 

Με βασική αρχή τις συμπτώσεις και τις ζυμώσεις που προκύπτουν από μια πολύπλοκη ένωση αδηφάγων στελεχών φαρμακευτικής εταιρείας που θέλει να μπει ορμητικά στη νέα αγορά της νόμιμης μαριχουάνας, νομοταγών υπαλλήλων τους που νομίζουν πως είναι φίλοι τους, τυχοδιωκτών και μαφιόζων, και όχι κάποια πιο στρωτή πλοκή, ο μεγαλύτερος αδερφός του Τζόελ Έτζερτον σκηνοθετεί χαλαρά, μεταφέροντας τη δράση μακριά από τα ασφαλή γραφεία στις ΗΠΑ, εκεί όπου γίνεται όλη η βρόμικη δουλειά, στο Μεξικό.

 

Η Σαρλίζ Θερόν ξεχωρίζει άνετα μέσα στην παρέλαση σταρ ως bitch τεχνοκράτισσα που θα κάνει τα πάντα για την καριέρα της, ενώ ο πρωταγωνιστής Ντέιβιντ Οουελόγιο μοιάζει έξω από τα νερά του στις περισσότερες κωμικές σκηνές που στηρίζονται πάνω του.