Να την αφήσετε ήσυχη θέλει

Να την αφήσετε ήσυχη θέλει Facebook Twitter
9

Την Πάολα την γνώριζαν και την θαύμαζαν για πολλά χρόνια όλοι αυτοί που ακούνε αυτό το είδος μουσικής. Κάποια στιγμή όμως την ανέλαβε ο άνθρωπος που επιβάλει τι θα ακούσουν οι Έλληνες. Ο Μάκης Πουνέντης, του γνωστού ομίλου με ραδιόφωνα/δισκογραφική/τηλεοράσεις κλπ, ο οποίος στην κυριολεξία έχει τα μέσα για να αποφασίσει ποιος θα γίνει σούπερ σταρ και ποιος όχι.

Έτσι λοιπόν την μάθαμε όλοι. Τεράστια προβολή και τεράστια αποδοχή από μεγάλο μέρος των Ελλήνων. (Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Ρήγος την έκανε Hipster σε βίντεο).

Όπου υπάρχει δράση όμως, υπάρχει και αντίδραση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα γνωστά ανέκδοτα που διαβάζουμε παντού και τα οποία μπορεί κάποια στιγμή να φάνηκαν αστεία αλλά μάλλον κατέληξαν κουραστικά. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στο twitter και θα βρει άπειρα:

- Γιατί η Πάολα ενώ είναι 28 μοιάζει με 50? Μετράει σε χρόνια σκύλου

- Ρε σταματήστε..φτάνει με τα αστεία για την Πάολα...αρχίζω και χαλιέμαι..την ξέρω από κουτάβι..

- Λυσάξατε πια με την Πάολα... τσιμπούρι της έχετε γίνει...

‎- Πώς λένε το hot dog στη Θεσσαλονίκη; -Μπουγάτσα με Πάολα…

- Μην αρχίζετε πάλι τα αστεία με τη Πάολα. Σκυλοβαρεθήκαμε.

- Γέμισαν με αφίσες της Παολα τον δρόμο... Τι έγινε χάθηκε πάλι?

Η καλλιτέχνης λοιπόν, ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει (ποιος ξέρει τι της είπαν) και αποφάσισε να μας βουλώσει το στόμα (!):

"Αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενός τους, δεν ξέρω τι άλλο, και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο και χτυπούν όποιον βρουν. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Κρίμα!"

 

 

 

Εδώ με την κόρη της να κερνάνε σφηνάκια (!)

 

  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φαινόμενο Πάολα έχει πολύ ενδιαφέρον από κοινωνικοπολιτική άποψη. Αντικατοπτριζόμαστε όλοι εμείς και οι τριγύρω μας μέσω αυτού;

Το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση έχει όχι τόσο η ίδια αλλά οι αντιδράσεις και ο ντόρος που προκαλεί.

Τέλος, ότι και να λέμε, αυτή καταφέρνει να γεμίζει τα μαγαζιά της ($$$$) και προφανώς ακόμη και το ενδιαφέρον που δείχνω από εδώ είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα της εταιρίας που τα εισπράττει. Χαλάλι της

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Διεθνή / Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, εξηγεί πώς μια νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει την αναβίωση της Δύσης ως κεντρικού παράγοντα στη διεθνή πολιτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν είμαι μπουζουκόβια αλλά ακούω ελληνικά-λαϊκά-σκυλέ. Σιχτιρίζω που οι τραγουδιστές - ποδοσφαιριστές - άνθρωποι τις σόου μπιζ έχουν ετήσια εισοδήματα πολλών χιλιάδων (ακόμα και εκατομμυρίων)ευρώ την ίδια εποχή που άνθρωποι με διδακτορικά αναγκάζονται να εργάζονται για το βασικό μισθό αλλά μπορώ να κατανοήσω κιόλας, εν μέρει, ότι το να τραγουδάς και να κοπανιέσαι πάνω στην πίστα 3 και 4 ώρες συνεχόμενες, 3 (πλέον) βράδια σερί, με μουσική στη διαπασών, βαβούρα, καπνούς, ιδρώτα, να σου έχει πεθάνει η μάνα κι εσύ να πρέπει να βγαίνεις και να χορεύεις στο ντέφι που σου βαράνε οι καμένοι των πρώτων τραπεζιών πίστα (και άριστοι χορηγοί σου)... δεν είναι και εύκολη δουλειά.Η Πάολα, όμως, που κι εγώ κατά καιρούς την έχω πει "σκυλί" και που, ακόμα ακόμα, σχεδόν τίποτα πάνω της δε μου φαίνεται φυσικό..., ακόμα και αν τα προς το ζην δεν τα βγάζει αποκλειστικά από το τραγούδι (βλ. 'κονομημένες "παρέες") και ακόμα και αν το τραγούδι και δη αυτού του είδους από πολλούς δε θεωρείται "σοβαρό" επάγγελμα , δουλεύει από τα 18 της (ίσως και από πιο μικρή). Σε αντίθεση με ένα κάρο άχρηστους λιμοκοντόρους σκατίφλωρες που γνωρίζω, γνώστες και «άξιους» κριτές των πάντων, οι οποίοι έχουν φτάσει 30 χρονών και ζουν από το μονίμως απλωμένο (και γεμάτο) χέρι του μπαμπακούλη τους και που αρνιόσανε! να πάρουν τον πισινό τους να πάνε να δουλέψουν σέρβις-τηλεφωνικό κέντρο-βοηθητικό προσωπικό γιατί κάτι τέτοιο θα τους έριχνε το ίματζ! Τα πραγματικά σκυλιά τα μαύρα ανάμεσά μας… τα αναγνωρίζετε ή σας τύφλωσε το πολύ υπεράνω, το τάχα μου και το δήθεν;;
τα ανεκδοτα αυτα ειναι ενα τεραστιο δωρο στην εταιρεια που εχει αναλαβει τη προωθηση της (δε πιστευω σε καμια περιπτωση να ξεκινησαν απο την εταιρεια της, τετοιες επιτυχιες θελουν τεραστιες ποσοτητες φαντασιας και ικανοτητων που τα ελληνικα στελεχη επιχειρησεων απλως δεν διαθετουν)
Το περισσοτερα αστεια ηταν εξυπνα στην αρχη αλλα απο κάποια στιγμη και επειτα εγιναν λιγο σεφερλικα και χοντρα και μαζι με μερικες βρισιες της τα εστελναν μαζικα στον λογαριασμο της στο twitter. Ηταν σε σημειο bullying και ειναι απαραδεκτο να επιτρεπεται αυτη η συμπεριφορα για τον οποιονδηποτε.Δεν μας επιβαλλει κανεις ουτε καμμια αποψη ουτε και το τι θα ακουσουμε. Στο δρομο καθημερινα ακουμε βρισιες και τσακωμους πολυ πιο δυνατα απο τα τραγουδια της Παολα αλλα επιλεγουμε να τα αγνοησουμε. Αν ηταν καποιος αλλος καλλιτεχνης (αλλου ειδους τραγουδιων) νομιζω δεν θα υπηρχε αυτη η αντιδραση και θα εσπευδαν ολοι να καταδικασουν το γεγονος.
"Κάποια στιγμή όμως την ανέλαβε ο άνθρωπος που ΕΠΙΒΑΛΕΙ τι θα ακούσουν οι Έλληνες."Ακριβώς γι' αυτό.Φυσικά τα γούστα είναι γούστα και ο καθένας μπορεί να κάνει κουμάντο την ζωή του είτε αυτό σημαίνει να τρώει τα λεφτά στα μαγαζιά (αφού τα έχει, why not?) είτε να παίρνει λεφτά μιας και δεν είναι δύσκολο να δείς τί θέλει ο κόσμος.Οι υπόλοιποι τί φταίμε να ακούμε σε διαπασών τους γύφτους με το datsun στις 3 το βράδυ να ακούνε Πάολα; Να βάλω και 'γω Septic Flesh να δούμε ποιανού το καλσόν θα σκιστεί πρώτο; Εγώ με αυτούς τα 'χω. Είχαμε τον Φοίβο, ήρθε και έδεσε..
χαχαχα...Septic Flesh!!!πέρα από την πλάκα και εγώ τα ίδια σκέφτομαι...το σπίτι μου βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο και δε μπορείς να φανταστείς τι ρεπερτόρια ακούω από τον κάθε βλάχο που τα ακούει τσίτα στο αυτοκίνητο...τόσο τσίτα που τα τζάμια του σπιτιού μου τρίζουν!!!Και τα τζάμια είναι διπλά και πάλι ακούω τα πάντα!!!Απορία αυτοί που οδηγάνε δεν παθαίνουν τίποτα τα αυτιά τους;;;