Oι απίστευτες guest εμφανίσεις στα shows της Taylor Swift

Oι απίστευτες guest εμφανίσεις στα shows της Taylor Swift Facebook Twitter
0

Με την Lisa Kudrow

Στο πλαίσιο των εμφανίσεων της στο Λος Άντζελες η Taylor Swift έχει μοιραστεί την σκηνή με πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες από τον Kobe Bryant μέχρι την Mary J. Blige. Στο σόου της στο Staples Center την Δευτέρα, η τραγουδίστρια προσκάλεσε μερικούς ακόμη διάσημους φίλους της ενώ το αποκορύφωμα ήρθε την Τετάρτη το βράδυ όταν μοιράστηκε την σκηνή με την ηθοποιό Lisa Kudrow, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια».

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Με την Ellen DeGeneres

Την περασμένη Δευτέρα, καλεσμένες της ήταν η Natalie Maines για την οποία η καλλιτέχνης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια, αναφερόμενη στην επιρροή που άσκησε τα πρώτα χρόνια της μουσικής της πορείας. Στη συνέχεια της βραδιάς μια ακόμη έκπληξη ακολούθησε με την Ellen DeGeneres να ανεβαίνει στην σκηνή φορώντας ένα εντυπωσιακό κουστούμι με ασημί παγέτες ενώ λίγο αργότερα μαζί της βρέθηκε και η Alanis Morissette την οποία η Swift σύστησε στους καλεσμένους λέγοντας «Το άτομο που θα εμφανιστεί τώρα καθόρισε την μουσική της δεκαετίας της. Καθόρισε την γενιά των γυναικών τραγουδοποιών. Μας δίδαξε ότι πραγματικά μπορούμε να γίνουμε τρελοί αν το θέλαμε. Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι πολλές γυναίκες τραγουδοποιοί δεν θα έγραφαν με τον τρόπο που το κάνουν χωρίς την μουσική της.»

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Με την Alanis Morissette

H τελευταία της παράσταση στο Staples Center χτες το βράδυ ήταν γεμάτη με εντυπωσιακές εμφανίσεις και καλεσμένους όπως η Selena Gomez και ο Justin Timberlake. Την παράσταση έκλεψε η Lisa Kudrow ή αλλιώς η Φοίβη από τα «Φιλαράκια» με την οποία τραγούδησαν το γνωστό από την σειρά κομμάτι «Smelly Cat».

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Με την Selena Gomez

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Με τον Justin Timberlake

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ