Έχει γίνει χαμός με τη 'ζεμπεκιά' του Μελισσανίδη

Έχει γίνει χαμός με τη 'ζεμπεκιά' του Μελισσανίδη Facebook Twitter
9

Αν δεν το έχετε δει ακόμη...

 

Αντιγράφουμε (με κάθε επιφύλαξη) τα στοιχεία για αυτό που μόλις παρακολουθήσατε:

"1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Έλλάδα με το "Ζειμπέκικο της Ευδοκίας" του Μ. Λοίζου στο επίσημο Gala στο Λός Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες.

 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το απαθανάτισε με το δικό της μοναδικό τρόπο!!!"

σημειώνει κάτω από την ανάρτησή του ο ίδιος ο αθλητής.

Ο Έλληνας αθλητής και καλλιτέχνης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Αμερική, αφού είναι επίτιμος καλεσμένο των Special Olympics World Games, που διοργανώθηκαν στο Los Angeles.

Και μερικά σχόλια (κρατάμε τα πιο κόσμια...)

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
βρε καλως τους ανοικτομυαλους σχολιαστες... τι σας πειραξε δεν καταλαβα?Το μονο που κανετε ειναι να φαινεστε εσεις γελοιοι. Σιγουρα σας χαλαει αν χορευουν οι γυναικες σας... Σιγουρα θεωρειτε οτι το ζειμπεκικο ειναι για τους βαρυμαγκες, αλλα σιγουρα αν ζουσατε στην μεση ανατολη, δεν θα σας χαλουσε οι γυναικες σας να φορανε μαντιλες.. και μετα θελετε να σας σεβονται ισα και ομοια, βρε ουστ.
Σε καιρούς που η χώρα χρειαζεται την προβολη, το κανει ο Μελισσανιδης μονος του, και με τον τρόπο του. Αυτο ξερει να προσφερει, αυτο προσφερει λοιπον. Και μπραβο του. Να αρχισουμε τωρα να χλευάζουμε και ολους του αλλους αναγνωρισιμους Ελληνες, που οχι μονο δεν προβαλλουν τη χώρα, αλλα σε λίγο θα την απαρνιουνται κιολας?
Πιστευω η χορογραφια εχει αναφορες στο...Platoon του Ολιβερ Στοουν(στη σκηνη που οι βιετναμεζοι γαζωνουν τον Γουιλεμ Νταφοε σε αργη κινηση) με ολιγη απο "Τιγρη και Δρακο"
χορευει σε γκαλα, και οποιος εχει παρακολουθησει γκαλα ενοργανης, ξερε οτι κανουν στην ουσια ενα πιο ελευθερο προγραμμα ασκησεων σε συνδυασμο με χορο. διαλεξε το ζεϊμπεκικο της ευδοκιας ως ενα χαρακτηριστικο ελληνικο μουσικο κομματι, και δεν ειδα τιποτα το ααστειο στην εκτελεση του.τι περιμενατε, στο γκαλα να το χορεψει μισολιωσιδι απο τα ξυδια, με το τσιγαρο στο χερι και το σιβας στην μεση για να κανει κυκλους?δεν "χορεψε ζεϊμπεκικο", εκτελεσε μια σειρα ασκησεων πανω στην συγκεκριμενη μουσικη.