Τώρα μπορείς να πάρεις τον Kanye West παντού μαζί σου

Τώρα μπορείς να πάρεις τον Kanye West παντού μαζί σου Facebook Twitter
2

 

Τώρα μπορείς να πάρεις τον Kanye West παντού μαζί σου Facebook Twitter

Ζούμε στο 2015 και μια μινιατούρα του Kanye West μπορεί τώρα να ζήσει στο κινητό σου και να γίνει η αγαπημένη σου pet εφαρμογή για να παίζεις και να χαζολογάς.

Το Ye.i app ήταν μια έμπνευση του Sid Kandan και Carlos Roque που αποκαλούν τους εαυτούς τους «φουτουριστές του Kanye». Το χαρακτηρίζουν σαν «το τέλειο app για να εμπνεύσει την δημιουργική ιδιοφυΐα σου και να σου θυμίζει ότι είμαστε όλοι θεοί». 

Τώρα μπορείς να πάρεις τον Kanye West παντού μαζί σου Facebook Twitter

Το app μεταμορφώνει  έναν εικονογραφημένο Kanye σε ένα μικροσκοπικό διαδραστικό άβαταρ (που το φωνάζουν ‘Little Ye’) που ξεφουρνίζει κλασικές ατάκες και στίχους του Kanye και αντιδράει αν κάνεις κλικ στο κεφάλι του και στα χέρια του. Βέβαια δεν πρέπει να το παρακάνεις επειδή όπως ο αληθινός Κanye τσαντίζεται αν τον πειράξεις πολύ.

Για να δημιουργήσουν την εφαρμογή ο Kandan και ο Rogue χρησιμοποίησαν 250 «στιγμές» του Kanye και τις έβαλαν σε διαφορετικές συναισθηματικές κατηγορίες (απογοήτευση, χαρά, κτλ.) έτσι ο Μικρός Γιε απαντάει ανάλογα πώς αλληλεπιδράς μαζί του.  Και φυσικά δεν λείπει η μουσική. Στην εφαρμογή όταν την ανοίγεις και την κλείνει γνωστά τραγούδια του Kanye στην instrumental μορφή τους όπως το ‘Only One’

Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ και να δεις τι ακριβώς είναι και κάνει εδώ:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια