Νόμιζαν πως διαδήλωναν κατά της ομοφυλοφιλίας αλλά διαφήμιζαν πορνό ιστοσελίδα

Νόμιζαν πως διαδήλωναν κατά της ομοφυλοφιλίας αλλά διαφήμιζαν πορνό ιστοσελίδα Facebook Twitter
2

Στο ροκ φεστιβάλ της Βόρειας Καρολίνα για εβδομάδες διαδήλωναν Ευαγγελιστές κατά της ομοφυλοφιλίας. Αυτό που δεν γνώριζαν, όμως, ήταν ότι άθελά τους διαφήμιζαν ιστοσελίδα για ενήλικους.  Κάτω από κάθε πανό τους προέτρεπαν τους πολίτες, που συμμερίζονταν τις ίδιες απόψεις με αυτούς, να επισκέπτονται το αντι- γκέι μπλόγκ της ομάδας, «Warnings of Wrath», το οποίο εναντιωνόταν σε «ομοφυλόφιλους σοδομιστές».

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν σύντομα. Ένας ανώνυμος χρήστης ανακάλυψε πως το domain της ιστοσελίδας είχε λήξει, και αποφάσισε να το αγοράσει για λογαριασμό του χωρίς, φυσικά να ενημερώσει τους προηγούμενους χρήστες της ομάδας.


Το αποτέλεσμα πραγματικά δεν υπήρχε ούτε στα πιο τρελά όνειρα των διαδηλωτών. Το μπλόγκ μετατράπηκε σύντομα σε ιστοσελίδα με σκληρό πορνό, ενώ οι διαδηλωτές που αγνοούσαν αυτή την εξέλιξη, εξακολουθούσαν να το διαφημίζουν στα συνθήματά τους.

Ο χρήστης, μάλιστα, που προέβη σε αυτή την αλλαγή της ιστοσελίδας έγραψε «Αυτοί κατέκριναν τους γκει και τη ροκ μουσική έξω από το Carolina Rebellion.Εγώ αγόρασα τη ληγμένη πλατφόρμα τους, και τη μετέτρεψα σε ένα χώρο όπου όλοι οι γκει και πιθανόν όσοι αγαπούν τη ροκ μουσική μπορούν να επισκεφθούν. Δίκαιο δεν είναι;».

Η ιστοσελίδα απέκτησε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο...

Νόμιζαν πως διαδήλωναν κατά της ομοφυλοφιλίας αλλά διαφήμιζαν πορνό ιστοσελίδα Facebook Twitter

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία γίνεται όπλο κατά περιπτώσεων ομοφοβίας. Ένας ακτιβιστής για τα δικαιώματα της τεχνολογίας, κατέλαβε νωρίτερα αυτό το μήνα μια πλατφόρμα που συσχετιζόταν με πολιτικούς της Ιντιάνα που ψήφισαν έναν αντι-γκει νόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να μετατραπεί η ιστοσελίδα σε μια NSFW αναφορά της επίδρασης της ομοφοβίας στα παιδιά.

Μάλιστα, έγραψε: «Εάν περάσετε νομοσχέδιο που να προστατεύει την κοινότητα των γκέι, τότε εγώ ευχαρίστως θα σας μεταφέρω τα δικαιώματα της πλατφόρμας. Eίμαι σίγουρος ότι θα σας χρειαστεί σε προεκλογική εκστρατεία». Παρόλα αυτά, κανένας από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών δεν υποστήριξε τη γκει κοινότητα. Ένα ζευγάρι γκέι, αγόρασε επίσης, την ιστοσελίδα JebBushForPresident.com ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για τα προβλήματα της γκέι κοινότητας και να διαδηλώσει κατά των ομοφοβικών πεποιθήσεων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια