Πόρνες, νεφροί πλαστικές και γάμος, η αναζήτηση στο Google

Πόρνες, νεφροί πλαστικές και γάμος, η αναζήτηση στο Google Facebook Twitter
4
Πόρνες, νεφροί πλαστικές και γάμος, η αναζήτηση στο Google Facebook Twitter

Η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης στο Google προσφέρει αποτελέσματα που προέρχονται από κοινές αναζητήσεις από τους χρήστες. Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα αυτόματης συμπλήρωσης για τις αναζητήσεις σε διάφορες χώρες αποκαλύπτεται και τι ψάχνουν περισσότερο οι πολίτες κάθε χώρας.

To Fixr.com, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την εκτίμηση του κόστους, δημιούργησε ένα χάρτη με τα πιο-Googled πράγματα σε κάθε χώρα, χρησιμοποιώντας τον τύπο αυτόματης συμπλήρωσης του "Πόσο κοστίζει"

Αυτό που ψάχνουν, ωστόσο ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με την κάθε χώρα. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι στη Βόρεια Αμερική ενδιαφέρονται περισσότερο για το κόστος του διαβατηρίου ή διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Όσο για την Ευρώπη, πολλοί ανησυχούν για πρακτικά πράγματα, όπως το κόστος ζωής, τις σπουδές, ή πόσο πρέπει να πληρώσουν για μια μπύρα.

Οι χρήστες της Google στην Αφρική ενδιαφέρονται για τις βασικές ανάγκες, όπως η τροφή, τα ζώα, και τα καύσιμα.

Υπάρχουν βέβαια και αμφιλεγόμενα αποτελέσματα αναζήτησης, όπως η πορνεία στη Βραζιλία, την Ουκρανία, το Χονγκ Κονγκ, και τη Λετονία. Οι σκλάβοι στη Μαυριτανία, ένα νεφρό στο Ιράν, η εξωσωματική γονιμοποίηση στην Αυστραλία και η ρινοπλαστική στην Κορέα.

Στην Ελλάδα, αυτό που ψάχνουν περισσότερο στην ερώτηση "πόσο κοστίζει" οι πολίτες της χώρας μας, είναι ο γάμος. (no 148)

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Οι Γάλλοι είναι τόσο στερεοτυπικά Γάλλοι που σίγουρα αναζητούν ποσο κάνει ένα κρουασάν ενώ κάνουν ποδήλατο, έχουν στο καλαθάκι μια μπαγκέτα και πάνε με μια βέσπα στο σπίτι του εραστή τους κρυφά από το/την σύζυγο τους.