'Ενας μάγος απεκάλυψε στο Λονδίνο το νέο Fiat 500X

'Ενας μάγος απεκάλυψε στο Λονδίνο το νέο Fiat 500X Facebook Twitter
1

Το event που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, προσέφερε μια αποκλειστική εμπειρία σε 1.000 καλεσμένους, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα live show του Dynamo, του παγκοσμίως γνωστού μάγου με τον οποίο η Fiat συνεργαζόταν κατά τη διάρκεια της pre-launch φάσης του νέου 500X crossover.


Το show που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Copper Box Arena, του Ολυμπιακού πάρκου Queen Elizabeth στο Στράτφορντ, ήταν αποτέλεσμα τριών χρόνων δουλειάς και προετοιμασίας από τον Dynamo. Στους συμμετέχοντες του event περιλαμβάνονταν δημοσιογράφοι, bloggers και προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, της διασκέδασης και της μουσικής όπως η Mia, o Chris Edwards, η Nancy Dell'Olio και πολλοί άλλοι.


Το πρόσφατο αυτό show του Dynamo είναι ένα μοναδικό μίγμα θεατρικότητας, ψευδαίσθησης και εμπνευσμένων χορογραφιών καθώς ο μάγος δημιουργεί μια μυστηριώδη ενέργεια (The Power of X) ζωντανά στη σκηνή. Η ψευδαίσθηση κορυφώνεται καθώς ο Dynamo δημιουργεί μια τρισδιάστατη απεικόνιση του νέου Fiat 500X και το φέρνει στη ζωή σαν από θαύμα μπροστά στο κοινό.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εντυπωσιακά εφέ, αλλά σαν κόλπο δεν έλεγε και πολλά. Από τη στιγμή που έσβησαν οι μπλε προβολείς και έμειναν σβηστοί για αρκετή ώρα (πρώτα η κάτω σειρά και μετά από λίγο και η πάνω) και μέσα σε απόλυτο σκοτάδι, ήταν "φως φανάρι" ότι το αυτοκίνητο θα ανέβει από κάτω.