Πάρτυ για το Halloween σε νεκροτομείο!

Πάρτυ για το Halloween σε νεκροτομείο! Facebook Twitter
0

Η Marissa Mayer, CEO της Yahoo, είναι γνωστή για τη διοργάνωση περίτεχνων πάρτυ στα οποία συνήθως παρευρίσκεται όλη η ελίτ του Silicon Valey. Το Halloween δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Καθε χρόνο μοιράζει τεραστίων διαστάσεων γλυκά και διακοσμεί την αυλή της με κολοκύθες σκαλισμένες από επαγγελματίες.

Το φετινό της πάρτυ είχε λίγο πιο μακάβριο χαρακτήρα. Έγινε στο γραφείο τελετών "Roller & Hapgood & Tinney", το οποίο αγόρασε η Mayer ακριβώς πριν το περσινό Halloween για 11,2 εκτομμύρια δολάρια. Το γραφείο βρίσκεται ένα τετράγωνο ανατολικά του σπιτιού της, στη γειτονιά Pallo Alto's Professorville.

Στις 16 Οκτωβρίου, ένας από τους γείτονες της Mayer έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα όπου της ζητούσε να μην κάνει το ετήσιο πάρτυ της στο γραφειό τελετών.

"Έχουν ακουστεί παράπονα ότι η Marissa σκοπεύει να μετατρέψει το πρώην νεκροτομείο σε στοιχειωμένο σπίτι για τους εκλεκτούς φίλους της από την Yahoo και την Google και όλους τους διασήμους της Silicon Valey.Κάθε χρόνο η πίσω αυλή και το σπίτι της Mayer μεταμορφώνονται σε στοιχειωμένο σπίτι για ένα τεράστιο πάρτυ." λέει ο γείτονας, ο οποίος υπογράφει το γράμμα ανώνυμα. "Ενώ επιφανειακά φαίνεται ότι ένα νεκροτομείο είναι το τέλειο μέρος για τη δημιουργία ενός στοιχειωμένου σπιτιού, είναι παράλληλα και το μέρος που πολλοί από μας έχουν αποχαιρετήσει τους αγαπημένους τους. Ελπίζω οι φήμες να είναι λανθασμένες και ότι δεν θα ανοίξεις τις πόρτες του νεκροτομείου για το αποκλειστικό σου πάρτυ."

Παρ'όλα αυτά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, το πάρτυ έγινε στο Γραφείο Τελετών παρά τις διαμαρτυρίες της γειτονιάς.

Πάρτυ για το Halloween σε νεκροτομείο! Facebook Twitter
Πάρτυ για το Halloween σε νεκροτομείο! Facebook Twitter
Φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter η Jackie Reses, επικεφαλής ανάπτυξης της Yahoo."Best Halloween party yet. Holy Scary Mortuary!"
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ