O 15χρονος Brendan Jordan είναι το "diva" φαινόμενο του ίντερνετ

O 15χρονος Brendan Jordan είναι το "diva" φαινόμενο του ίντερνετ Facebook Twitter
8
O 15χρονος Brendan Jordan είναι το "diva" φαινόμενο του ίντερνετ Facebook Twitter

Πριν από λίγες μέρες το πιο hot viral βίντεο του ίντερνετ ήταν ένα άγνωστο αγόρι που σε ζωντανή μετάδοση αμερικανικού δικτύου μεταμορφώθηκε σε diva!

Λίγες μέρες μετά, ο 15χρονος έγινε internet sensation με το όνομά του και ξεκίνησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο Brendan Jordan μόλις εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show της Queen Latifah, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και αποθεώθηκε!

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Είναι ευτυχές το γεγονός ότι το παιδί ξέρει ποιος είναι και ότι οι γονείς του το στηρίζουν γι' αυτό που είναι, αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβε ΚΑΝΕΙΣ τους ότι τον κάλεσαν στην τηλεόραση μόνο και μόνο για να τον περιγελάσει ο κόσμος; Δηλαδή δε σκέφτηκαν να τον προστατεύσουν από όλο αυτό; Αν ήμασταν πραγματικά οκ ως άνθρωποι με αυτό που δεν έχουμε μάθει/αυτό που μας φαίνεται αφύσικο/γιατί έτσι έκαναν όλοι τόσα χρόνια απλώς δε θα το κάναμε μεγάλο θέμα.
Νιώθω περήφανος που κάπου σε αυτό τον κόσμο υπάρχει ένα παιδί που είναι τόσο αφοπλιστικά ειλικρινής με τον εαυτό του πολλώ δε μάλλον που έχει και μια οικογένεια που τον χειροκροτεί γι' αυτό!
συγχαρητήρια στους φοβερούς γονείς που αντί να προστατεύσουν, αφήσαν τον μικρό να εκτεθεί στην τηλεόραση σε αυτήν την ηλικία και να γίνει θέαμα, επειδή παίρνει περίεργες πόζες και δείχνει "diva".
Υπάρχουν ορισμένα αρνητικά ασχέτως σεξουαλικότητας ή ταυτότητας φύλου του μικρού. Μικρομεγαλισμός, extra-ναρκισσισμός και γενικά μια "σταθερή βάση" για να εξελιχτεί σε εντελώς ρηχό και μάλλον γελοίο πρόσωπο.