Τι συμβαίνει όταν σερβίρεις junk food για γκουρμέ οργανικά πιάτα;

Τι συμβαίνει όταν σερβίρεις junk food για γκουρμέ οργανικά πιάτα; Facebook Twitter
4

 Παρακολουθήστε και βγάλτε συμπεράσματα καθώς απολαμβάνετε μερικούς ειδήμονες να την πατάνε...

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Βασικά εκμεταλλεύτηκαν την ευγένεια των ανθρώπων που ήθελαν να πουν μια καλή κουβέντα, όπως είναι εξάλλου η παγκόσμια κοινωνική σύμβαση όταν μιλάς κατά πρόσωπο με κάποιον και σου προσφέρει κάτι (υποτίθεται) δικό του
Πρωτον στο βιντεο βλεπουμε να δοκιμαζουνε περαστικοι επισκεπτες εκθεσης σε ενα ψευτο-σταντ οχι τιποτε σπουδαιοι κριτικοι. Εσεις αν δηλαδη πηγαινατε σε μια εκθεση τροφιμων ως πχ εργαζομενος σε καποιον εισαγωγεα λαχανικων και ενας σας εδινε καποιος αλλος να δοκιμασετε κατι δεν θα λεγατε ευγενεστατα "α νοστιμο και ειναι πολυ καλο που ειναι οργανικο αρα πιο υγιεινο". Ενταξει καποιοι την πατησαν και ειπανε "καλυτερο απο mcdonalds" αλλα σαν πειραμα δεν ελεγε πολλα.Πρωτον εστω και μετα το μονταζ τους δεν ειδαμε κανεναν να παραμιλαει για την γευση.Δευτερο και βασικοτερο, δεν δοκιμασανε ειδημονες οπως αυτοι που γραφουνε κριτικες και δινουνε αστερια michelin. Εκει θα ειχε ενδιαφερον.
Θα συμφωνησω με τον φιλτατο και θα προσθεσω απο ποτε οι Ολλανδοι με 0 κουλτουρα στο φαγητο και καμια παραδοσιακη κουζινα στην χωρα τους θεωρουνται ειδημονες?