Το σκληρό τίμημα του ήλιου

Το σκληρό τίμημα του ήλιου Facebook Twitter
6

Σε όλους αρέσει το καλοκαιρινό μαύρισμα και το πόσο πιο γοητευτικό μπορεί να κάνει το πρόσωπο η ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αυτό που πρέπει κανείς να θυμάται είναι το σκληρό τίμημα για αυτό.

 

Ο Thomas Leveritt, μια κάμερά και μερικοί περαστικοί άνθρωποι, αποκαλύπτουν στο βίντεο" Πώς σε βλέπει ο ήλιος" το πραγματικό καλοκαιρινό πρόσωπο χωρίς αντηλιακό.

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Η ηλιοπαιδεία στην Ελλάδα (της μεγάλης ηλιοφάνειας) είναι δυστυχώς ακόμα στα σπάργανα! ΥΓ. Παρεμπιπτόντως η ξανθούλα τύπισσα της αρχής (και του τελευταίου πλανου) έχει ένα δόντι επιδιορθωμένο με ρητίνες , ε;
Αυτό είναι το θέμα: δεν υπάρχει "σωστός τρόπος" όπως δείχνει και το βίντεο! Κάθε "μαύρισμα" (σε κάποιον που δεν γεννήθηκε έτσι) είναι ένδειξη ζημιάς. Δεν είπα να ζούμε σε σπηλιές αλλά κι αυτό το "αραπίνες λάγνες ερωτιάρες" που προσπαθούν όλοι να πετύχουν είναι κόντρα στην φύση των περισσότερων.
FilitCaki,το αντηλιακό που έβαλαν είναι ίσο σε προστασία με γυαλιά ηλίου 100% κάλυψηs (έτσι τα συγκρίνει και στο βιντεάκι αν πρόσεξεs). Με τέτοιο αντιηλιακό δεν μαυρίζειs ποτέ (κι αυτό είναι και όλο το point). :-)