Δε σου θυμίζει κάτι αυτός ο άστεγος;

Δε σου θυμίζει κάτι αυτός ο άστεγος; Facebook Twitter
6

Η καμπάνια του New York Rescue Mission ζήτησε από μερικούς ανθρώπους να υποδυθούν τους άστεγους και να να καθίσουν στην άκρη ενός δρόμου. Το σημείο που επιλέχθηκε δεν ήταν τυχαίο. Ήταν έτσι κανονισμένο ώστε από εκεί να περάσουν οι αγαπημένοι τους. Λίγα λεπτά αργότερα οι άνθρωποι που τους προσπέρασαν κλήθηκαν να δουν το βίντεο από τις κάμερες που τους κατέγραφαν...

Ο τίτλος του βίντεο διερωτάται αν οι άστεγοι είναι αόρατοι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Φυσικά και δεν είναι αόρατοι. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες πρόσεξαν τους συγγενείς τους. Απλώς δεν θα κάτσει ο καθένας να κοιτάξει καλά έναν άγνωστο στον δρόμο, είναι αγένεια.
Ε, ναι. Χμ. Άκυρο τελείως. Όταν περπατάς δεν κοιτάς συνήθως δεξιά αριστερά. Κάτι σκέφτεσαι, ακους μουσική, προσέχεις τα αυτοκίνητα αλλά κατά κανόνα είσαι αφηρημένος. Εδώ σε φωνάζει ο άλλος που είναι γνωστός σου και παίζει να τον έχεις δίπλα σου καμια ώρα και να μην τον προσέξεις επειδή είσαι απορροφημένος στις σκέψεις σου. Ας κάνουν και ένα άλλο πείραμα. Ας βάλουν τον Κούνευ, την Τζολί ή όποιον άλλο θέλουν με κάζουαλ νορμάλ ρούχα προς το αδιάφορο σε ουδέτερα χρώματα εκεί στη γωνία και ας κάνουν το πείραμα με τους ίδιους ανθρώπους να δούμε.
Αν κοιτάξω κανέναν άστεγο χωρίς λόγο θα μου πει "τι κοιτάς ρε μ@#$%α" και θα έχει και δίκιο. Συγγνώμη κιόλας δηλαδή. Αηδία κατάντησαν τέτοια βίντεο με "κοινωνικά πειράματα".