Σεισμός

Πώς ο νεαρός στο βίντεο με την κλωτσιά και το selfie μπορεί να κερδίσει 250.000 $

Πώς ο νεαρός στο βίντεο με την κλωτσιά και το selfie μπορεί να κερδίσει 250.000 $ Facebook Twitter
1
Πώς ο νεαρός στο βίντεο με την κλωτσιά και το selfie μπορεί να κερδίσει 250.000 $ Facebook Twitter

O Jared Frank ήθελε να βγάλει ένα selfie με φόντο το τρένο. Οι υπολογισμοί του ήταν λανθασμένοι και η απόσταση ασφαλείας δεν ήταν η απαραίτητη. Τελευταία στιγμή η μπότα του μηχανοδηγού μπήκε στο πλάνο και η κλωτσιά που δέχθηκε ο Jared έγινε viral.

Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα 22 εκατ. χρήστες είχαν δει το βίντεο. Ακόμη και σήμερα χιλιάδες κόσμου πιθανόν να γελάνε εις βάρος του, αλλά ο νεαρός μάλλον έκανε την επένδυση που θα του αλλάξει τη ζωή.

Οι προτάσεις από διαφημιστικές έφτασαν τις πρώτες κιόλας ώρες. Τα λαγωνικά των γραφείων τους είχαν μυριστεί πως το βίντεο θα γνώριζε μεγάλη επιτυχία και έσπευσαν να εξασφαλίσουν τη διαφήμιση που προηγείται των βίντεο στο Υοutube.

Xθες ο Jared ανακοίνωσε πως τελικά ήρθε σε συμφωνία με μια εταιρεία και πως για κάθε 1000 views στον λογαριασμό του θα μπαίνουν από 2 έως 16 δολάρια. Το ακριβές ποσό δεν αποκαλύφθηκε αλλά το cbc news αναφέρει πως με τους υπολογισμούς του προκύπτει πως ο πρωταγωνιστής θα βγάλει ποσό που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 30.000 και τα 250.000 δολάρια.

Ο 22χρονος δήλωσε πως τα χρήματα θα τα διαθέσει για τις σπουδές του και για μερικά κινηματογραφικά πρότζεκτ με τα οποία πειραματίζεται.

Προς το παρόν στο 10 δευτερολέπτων βίντεο η διαφήμιση δεν έχει προστεθεί.

1

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια