Fuck the poor! (πείραμα ευθιξίας στους δρόμους)

Fuck the poor! (πείραμα ευθιξίας στους δρόμους) Facebook Twitter
6

Όταν το fuck γίνεται help...

*Aπό το φιλανθρωπικό The Pilion Trust

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Αυτό το βίντεο δεν δείχνει τίποτα στην πραγματικότητα. Γιατί στην πραγματικότητα κανένας δεν γνωρίζει αν αυτός ο άνθρωπος θα πάει μετά και θα δώσει τα χρήματα για πιει 10 μπύρες στην υγειά του κορόιδου. Οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αλλά όλοι θέλουν να δουν ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο. Το πιο ασφαλές σε γενικές γραμμές είναι να πηγαίνουν τα χρήματα σε οργανώσεις ή ιδρύματα που παρουσιάζουν έργο ή σε μια οικογένεια που βλέπουμε ότι δυσκολεύεται.
Απιστευτα αληθινο! Ναι! να βοηθησουμε αλλα οχι εμεις! Βασικα και ο λογος που θελουμε αλλαγες στην χωρα μας αρκει να μην επηρεασουν την δικη μας κατασταση. Και αφου επηρεαζουν την δικη μας απλα 1) δεν θελουμε αλλαγες 2) ουτε ποτε να γινουμε κρατος θέλουμε...
Δεν πάει όμως έτσι ακριβώς. Φυσικά και θα αντιδράσεις σε ενα τέτοιο θέαμα, γιατι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που πεινάνε, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που βγαίνουν στη ζητιανιά. Οι πλειονότητα αυτών, που βγαίνουν στους δρόμους είναι απατεώνες, οι οποίοι στο τέλος, όταν πεθαίνουν αφήνουν πίσω τους μια περιουσία. Ουκ ολίγα τα παραδείγματα. Δεν μπορείς λοιπόν να σκορπας τα χρήματά σου τόσο απερίσκεπτα. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις εναν άνθρωπο, που ξέρεις και γνωρίζεις τι περνάει. Αν το έκανε ο καθένας μας αυτό, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου καλό.