Ο νέος 'παράγοντας του Εδεσσαϊκού';

Ο νέος 'παράγοντας του Εδεσσαϊκού'; Facebook Twitter
3

Νατος - σε σούπερ γρήγορες στροφές

Κάποιος προσπάθησε να τον αποκρυπτογραφήσει στα σχόλια γράφοντας:

"Κάθε αγρότης ή κάθε πολίτης ο οποίος έχει προμηθεύσει το μαγαζί το οποίο έχει μέσα 500 χύμα τσουβάλια και πρέπει να σηκώνεται 7 8.30 η ώρα να φύγει να καθαρίζει ... Μετά τον χάνω.
Κάπου προσγειώνεται καλύτερα, ακούω ένα παλάτι , παντελόνια, αφεντικά και τέλος να προσδιοριστεί στην κοινωνία."

ενώ άλλος γράφει: "Ka8e Ka8e Ka8e Ka8e Ka8e agroths kai ka8e poliths o opoios apogohteusei to magazi to opoio exei mesa 500 kthmatologia prepei na gnwrizei na shkwnetai 8.30 h wra na afhnei na ka8arizei na kanei kanei koultoura kalyterh na prosgeiwnetai kalytera kai kalo perivallon kai kalo kai kalo sevasmo na sevetai ton polith na afhnei ton ka8e ergazomeno gia na ston pagko tou ka8e agorasth o opoios vgazei kthmatologia kalyterou sevasmou gia kalytero skopo gia na exei authn thn idiothta gia na stei oloklhrwtik"

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κάθεε... κάθε. Κάθεεε... κάθε. Κάθε αγρότης και κάθε πολίτης ο οποίος θα μπουρμπουδέψει το μαγαζί το οποίο έχει μέσα πεντακόσια χίλια παντελόνια πρέπει να αγχωθεί να σηκώνεται 7-7.30 η ώρα να πλύνει να καθαρίζει να πλύνει να καθαρίζει να κάνει και καμιά κουλτούρα καλύτερη, να προσγειώνεται καλύτερα δηλαδή να έχει και καλό περιβάλλον και καλό και καλό σεβασμό αναφαίρετο του πολίτη ενδιαφέρον σε κάθε καθυστερηνούμενο να κάτσει στον πάγκο του κάθου του κάθε αρρωστή ο οποίος πουλάει τα παντελόνια θα διαφημιζει το πράμα κι ο άλλος που ακούει θα κανει μεγαλυτερο κόπο ωστε να εχει την ποιότητα να εχει διαφημιση μεγαλη ετοιμη χωρητικοτητα καλυτερης του πελάτη να μπορει να πουλάει και να εχει κι αλλο χρονο να δει και καμια καλύτερη κουλτουρα ακομα να μπορει να βγει να ισορροπει το εμβάλιο της ισορροπίας της δυνάμεως να κανει καλυτερη χωρητικότητος που να μπορει να πωλεί κάθε πράμα να πάρει μεγάλη αξία να διαφημίζει που να έχει μεγαλύτερη μ****υκότητα με το είδος του πελάτη που μπορεί να ψωνίζει και να πάει να πουλήσει μετα τα παντελόνια να κάνει μεγαλ... εε να κάνει αποφασιστικό βήμα στον ορίζοντα το αφεντικό να μπορεί να προσγειωθεί και να κάνει πολλά καλά στην κοινωνία.