Πόσο Urban adventurer είσαι;

Πόσο Urban adventurer είσαι; Facebook Twitter
0

Πόσο καλά πιστεύεις ότι ξέρεις την πόλη σου ώστε να μαντέψεις γιατί φιγουράρει σε όλες τις λίστες των κορυφαίων ξένων media ως must visit προορισμός; Μια ματιά στο urbanadventures.gr θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το γιατί!

Μια πόλη που ζει, αναπνέει και δημιουργεί με το δικό της μοναδικό vibe, σημείο συνάντησης των urban cultures, καμβάς καλλιτεχνών. Ο διαδραστικός χάρτης του urbanadventures.gr θα σε ταξιδέψει σε γειτονιές του κέντρου όπως του Ψυρρή, ο Κεραμικός, τα στενά πέριξ του Συντάγματος, το Θησείο και το Μοναστηράκι. Θα ανακαλύψεις τα «μυστικά» spots και τα στέκια της νεανικής κουλτούρας που μόνο οι «ψαγμένοι» γνωρίζουν.

Αν και σημασία δεν έχει μόνο να ξέρεις τι γίνεται στην πόλη, αλλά να το ζήσεις. Κάτι για το οποίο επίσης έχει προβλέψει το διαδραστικό αυτό αστικό project καλώντας όλους μας να γίνουμε Urban Adventurers και να δούμε την πόλη αλλιώς.

Στο urbanadventures.gr έχεις επίσης την ευκαιρία να δεις τα videos μερικών από τους καλύτερους street artists της πόλης να μιλάνε δίπλα στα έργα τους και να μας αποκαλύπτουν τις ιστορίες πίσω από αυτά.  Δεν τελειώνουμε όμως εδώ! Ένα mini documentary για το street culture θα σε κάνει να αισθανθείς περήφανος για  την πόλη που μένεις. Αντλώντας την έμπνευσή τους από το πνεύμα περιπέτειας του Cutty Sark, ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαϊτανίδης και οι White room διείσδυσαν για μερικές εβδομάδες στις φυλές του αθηναϊκού street culture για να αποτυπώσουν αυθεντικά που παίζει φάση στην πόλη. Ενώ στο blog του urbanadventures.gr μπορείς να ενημερώνεσαι για ό,τι συμβαίνει στην πόλη και αφορά το street culture.

Δε θα πρέπει να παραλήψεις να επισκεφθείς το section live tours για να κλείσεις τη θέση σου στο επόμενο Urban Adventure tour. Μην αργήσεις να το κάνεις ωστόσο γιατί το επόμενο tour είναι αυτή την  Κυριακή στο Σύνταγμα!  Άσε που θα μάθεις που είναι το party που ακολουθεί αμέσως μετά το tour! Ένα είναι βεβαιο. Ότι μετά την επισκεψη στο urbanadventure.gr θα δεις την πόλη με άλλο μάτι.

Dare to discover it! 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ