2 χρόνια φυλακή για την παιδόφιλο που κοιμόταν με 8χρονο αγόρι

2 χρόνια φυλακή για την παιδόφιλο που κοιμόταν με 8χρονο αγόρι Facebook Twitter
6
2 χρόνια φυλακή για την παιδόφιλο που κοιμόταν με 8χρονο αγόρι Facebook Twitter

Η Loren Μοrris είχε την πρώτη της συνεύρεση με τον 8χρονο μαθητή όταν ήταν 16 ετών και οι επαφές τους κράτησαν 2 χρόνια. Η ιστορία έγινε γνωστή όταν ο μικρός άρχισε αργότερα να την διαδίδει στο σχολείο του. Τότε ήταν που η Αστυνομία άρχισε να κάνει έρευνες οι οποίες οδήγησαν στην αποκάλυψη. Το φερόμενο ως θύμα της ήταν ήδη 14 ετών.

Η πλέον 21 ετών Morris, μητέρα ενός παιδιού, καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση μετά από δικαστήρια που ξεκίνησαν ένα μήνα πριν. Η κατηγορούμενη, η οποία όπως αποδείχθηκε είχε πάνω από 50 συνευρέσεις με το αγόρι, καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με παιδί κάτω των 16 ετών. Στα δικαστήρια εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμη μιας και η ποινή δεν θεωρήθηκε ιδιαιτέρως αυστηρή. Ο δικαστής έκρινε πως η Morris είχε μετανοιώσει και κατανοήσει πλήρως το λάθος της. Επιπλέον έλαβε υπόψιν του πως και η ίδια έχει ένα μωρό και πως η περαιτέρω τιμωρία της θα προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα. Αυτό που ουσιαστικά την βοήθησε στην υπεράσπισή της είναι πως όταν η ίδια κατάλαβε πως ήταν λάθος, διέκοψε από μόνη της τις επαφές με το αγόρι. Ο δικαστής εκτίμησε το γεγονός πως η Morris δεν πιάστηκε επ' αυτοφώρω και πως έδειχνε να έχει επίγνωση του λάθους της.

2 χρόνια φυλακή για την παιδόφιλο που κοιμόταν με 8χρονο αγόρι Facebook Twitter

Εκτός από την ποινή φυλάκισης στην Μorris επιβλήθηκε ολική απαγόρευση επαφής με το αγόρι, αλλά και κάθε επαφή με ανήλικο παιδί χωρίς την παρουσία των γονιών του.Τα στοιχεία της θα παραμείνουν για δέκα χρόνια σε δημόσια λίστα με τα ονόματα όσων έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικά αδικήματα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Κάτι δεν κολλάει στα χρόνια. 16 αυτή, 8 αυτός όταν τον αποπλάνησε, άρα 8 χρόνια διαφορά. Αυτός άρχισε να το διαδίδει στα 14, άρα όταν αυτή ήταν 22; Ξεκίνησε ποινική διαδικασία κλπ κλπ και καταδικάστηκε όταν ήταν 21;
τι ανωμαλάρα! με 8χρονο??? τι σεξουαλικές επαφές είχε μαζί του δηλαδή?? και αυτό τι ψυχολογία έχει τώρα??"Εκτός από την ποινή φυλάκισης στην Μorris επιβλήθηκε ολική απαγόρευση επαφής με το αγόρι, αλλά και κάθε επαφή με ανήλικο παιδί χωρίς την παρουσία των γονιών του."LMAO!! σεξουαλική επαφή??
η τραγικότερη διαστροφή!! πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί;;;; γυρίζουν τα μέσα μου!!!! αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και διαταραγμένοι.....