Κάποιες ευχές πρέπει να πραγματοποιούνται… των παιδιών

Κάποιες ευχές πρέπει να πραγματοποιούνται… των παιδιών Facebook Twitter
0

Πριν λίγες μέρες η Μαριλένα, η οποία πάσχει από το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο Οκαμότο,  έγινε έντεκα χρονών και είχε μία ευχή.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με το πρόγραμμα Pets For Kids από το Pedigree® και το Whiskas® έκαναν πραγματικότητα αυτή την ευχή!

Η μικρή Μαριλένα, εξέφρασε την επιθυμία να παίζει στην παιδική χαρά παρέα με τα αδέρφια της και τις δύο αγαπημένες  Ήρα και Μαλού. Η Ήρα και η Μαλού είναι δύο σκύλοι της οικογένειας που βοηθούν καθημερινά την Μαριλένα προσφέροντας την αγάπη και την αφοσίωσή τους. Η Μαριλένα έχει ωφεληθεί σημαντικά από τη σχέση της μαζί τους, τόσο ψυχοσωματικά όσο και κινητικά, αφού οι μικροί αυτοί φίλοι της δίνουν έναυσμα και κίνητρο να παίξει και να κινηθεί περισσότερο παίζοντας μαζί τους. Η ευχή της όμως δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε μια συνηθισμένη παιδική χαρά… Οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με το πρόγραμμα Pets for Kids  φρόντισαν να  διαμορφώσουν μια παιδική χαρά στην αυλή του σπιτιού της Μαριλένας. Έτσι, η Μαριλένα γιόρτασε τα γενέθλιά της σε έναν ασφαλή χώρο παρέα με την Ήρα, την Μαλού, τους φίλους και την οικογένειά της.

Η οικογένεια της Μαριλένας αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, θάρρος και δύναμη. Η μητέρα της φανερά συγκινημένη από την εκπλήρωση της ευχής σημείωσε: «Στην οικογένειά μας πάντα αγαπούσαμε τα κατοικίδια ζώα και ιδιαίτερα τους σκύλους. Σήμερα έχουμε τη Μαλού και την Ήρα. Ο νευρολόγος και o λογοθεραπευτής της Μαριλένας, ενθαρρύνουν αυτή τη σχέση και πιστεύουν ότι υποστηρίζει την προσπάθεια της Μαριλένας, αλλά κι εγώ, σαν μητέρα της, το βλέπω καθημερινά. Στο χαμόγελό της, στην αγάπη που εκφράζει, στη χαρά και την όρεξή της για ζωή και παιχνίδι.  Ευχαριστούμε πολύ το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το πρόγραμμα Pets for Kids που πραγματοποίησαν την ευχή της Μαριλένας. Περάσαμε μια υπέροχη μέρα και μοιραστήκαμε μαζί της μοναδικές στιγμές. Είναι σημαντικό να τη βλέπουμε να χαμογελάει και να απολαμβάνει τη ζωή. Αυτό μας δίνει δύναμη.»

 

Να θυμίσουμε ότι το Pets for Kids είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζεται από το Pedigree® και το Whiskas® από το 2013. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη και η προώθηση της ευεργετικής σχέσης κατοικίδιων και παιδιών. Όλοι ξέρουμε πόσο καλό μας κάνει η σχέση μας με τα κατοικίδια. Ειδικά για τα παιδιά όμως η σχέση αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική. Ένα κατοικίδιο έχει πολλά να δώσει σε όλους μας, και κυρίως σε ένα παιδί.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ