Γάτος εγκαταλείφθηκε σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Γάτος εγκαταλείφθηκε σε ακραίες καιρικές συνθήκες Facebook Twitter
1

Οι αρμόδιες αρχές για την προστασία των ζώων της Σκωτίας (SPCA) ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από άνθρωπο που έκανε jogging, για ένα γατάκι που ήταν παρατημένο μέσα στο κλουβάκι μεταφοράς του στην είσοδο του τούνελ Clyde και σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το αρσενικό γατάκι βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του "Animal Rescue and Rehoming Centre" της Γλασκόβης. Το ονόμασαν Clyde, απ' το τόυνελ στο οποίο βρέθηκε.

Ο ανώτερος επιθεωρητής Billy Linton δήλωσε: "Ο καημένος ο Clyde ήταν παρατημένος στον άνεμο και την βροχή, χωρίς ούτε μία κουβερτούλα να τον κρατάει ζεστό. Βρέθηκε στην βόρεια έξοδο του τούνελ και ήταν τρομοκρατημένος. Είναι αρκετά λεπτός, αλλά πέρα από αυτό είναι σε καλή κατάσταση. Είναι αξιαγάπητος και σύντομα θα του βρούμε ένα σπίτι όπου θα του συμπεριφέρονται με την φροντίδα που του αξίζει".

Γάτος εγκαταλείφθηκε σε ακραίες καιρικές συνθήκες Facebook Twitter

Το να εγκαταλείπεις ένα ζώο και να το αφήνεις χωρίς λόγο να υποφέρει είναι παράνομο στη Σκωτία, σύμφωνα με τον νόμο του 2006 για την Υγεία και την Καλή διαβίωση των ζώων. Η ποινή είναι η απαγόρευση κατοχής κατοικίδιου ζώου για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ή εφ' όρου ζωής.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια