Tα μωρά ενός νεκρού καρχαρία γεννήθηκαν χάρη στην βοήθεια ενός τουρίστα

Tα μωρά ενός νεκρού καρχαρία γεννήθηκαν χάρη στην βοήθεια ενός τουρίστα Facebook Twitter
10

Ένας νεκρός καρχαρίας βρέθηκε από λουόμενους σε μια παραλία στο Κεϊπτάουν και αμέσως συγκέντρωσε όλη την προσοχή.

Μια οικογένεια τουριστών παρατήρησε κίνηση στην κοιλιά του ψαριού και υπέθεσε πως εκεί κρύβονταν μωρά που ήταν ακόμη ζωντανά.

Χωρίς να είναι σίγουροι για το πώς θα μπορούσαν να τα ελευθερώσουν, κάνουν την προσπάθειά τους και τελικά καταφέρνουν να τα βγάλουν από το νεκρό σώμα και να τα ελευθερώσουν στην θάλασσα.

It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ναι συμφωνώ και εγώ δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που κατέγραφαν ή φωτογράφιζαν συμβάντα (από γιορτές μέχρι ταξίδια στο εξωτερικό) εννοώ τα χρόνια των καμερών και των φωτογραφικών μηχανών που ήθελαν και μια σχετική ρύθμιση (μην πάει το μυαλό σου στο τρίποδο με το μαύρο σεντόνι,δεν είμαι τόσο μαθουσάλας) πίστευα ότι χάνω την εμπειρία και τις στιγμές.Ούτε καν φωτογραφίες δεν στέκομαι να με βγάλουν εδώ και πολλά χρόνια πλέον,ούτε στο facebook δεν έχω,άκουσον,άκουσον.
Το ότι δεν φωτογραφίζεσαι, ενδεχομένως εκτός των λογικών αιτιών που ανέφερες,να οφείλεται και σε προσωπικούς λόγους ψυχολογικής φύσεως, και ειλικρινά δε κρίνω τα αλλότρια! Οπότε δε χρειάζεται να γενικεύεις.
Αφού βλέπεις ότι πολλοί εδώ απλά θέλουν να αραδιάσουν δημόσια τον εαυτό τους. Λες και τον ρώτησε κανενας τον Κέλσιο, αν βγάζει προσωπικά ΑΥΤΌΣ φωτογραφίες και πώς προσωπικά ΑΥΤΌΣ το αντιμετωπίζει και αν προσωπικά ΑΥΤΌΣ έχει φωτογραφίες στο Facebook. Τι ψάχνεις να σώσεις τώρα...
και δε με πήρα χαμπάρι) και σου κάνει περίεργο που ΑΥΤΟΣ δεν το κάνει,δεν είναι καλή μου θεμα κόμπλεξ,να είσαι σίγουρη ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με τον εαυτό μου,ούτε με την φάτσα μου,ούτε με το άλλο φύλο.
Άρη ίσως και εσύ θα πρέπει να προσέχεις λίγο καλύτερα αυτά που διαβάζεις,συμφωνώ με το σχόλιο του οbllivion και...συγχώρα με γράφω και μια πρόταση για τον εαυτό μου.Μήπως έχεις έναν καλό ψυχολόγο να μου συστήσεις να ξεπεράσω την άρνηση να στήνομαι σαν την μοντέλα να με βγάζουν φώτο,ρε δεν πατάτε καλά.
Όλοι αυτοί που τραβάνε τα βίντεο κ τα ανεβάζουν στο youtube είναι με ένα κινητό στο χέρι και περιμένουν πότε θα γίνει κάτι (σημαντικό ή ασήμαντο) για να το βιντεοσκοπήσουν; Έχουμε γεμίσει με βίντεο από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς..
Σίγουρα είναι πολύ ιδιαίτερο θέαμα αλλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι (όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις) οι θεατές του αντί να το παρακολουθούν το βιντεοσκοπούν ..Λογικά ο σκοπός είναι να μοιραστούν αυτό το περίεργο συμβάν αλλά νομίζω πως αν η είδηση δεν περιείχε το βίντεο ,δε θα είχαμε ενδιαφερθεί τόσο.