Οι καλύτερες Nescafé Cocktail συνταγές

Οι καλύτερες Nescafé Cocktail συνταγές Facebook Twitter
0

Είπαμε να ξεκινήσουμε για hobby το πρώτο μάθημα barista του Nescafé for Starters αλλά τελικά μας βλέπω επαγγελματίες. Γιατί το μυστικό είναι να μη μένεις σε αυτά που ξέρεις αλλά να το πηγαίνεις ένα βήμα παραπάνω.

Το ερώτημα ήταν όμως μετά τον τέλειο καφέ, τι;  Ευτυχώς οι απαντήσεις ήταν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες! Nescafé Vulcano, Nescafé Coffee Banoffee.

Όπως καταλάβατε μιλάμε για την επιτομή της απόλαυσης, που δεν είναι άλλη από τα Cocktails με βάση το Nescafé.

Αυτή τη φορά ο Ola Persson, ειδικός roaster & barista τα τελευταία 15 χρόνια, ανέλαβε να μας μυήσει στις πιο προχωρημένες εφαρμογές του Nescafé βάζοντας όχι μόνο τις φανταστικές γευστικές ιδέες του αλλά και τα τέλεια tips για την παρασκευή των cocktails.

Και τελικά, εκεί που αρχίσαμε να παρακολουθούμε τα μαθήματα απλά για να απολαμβάνουμε ένα πραγματικά ωραίο καφέ, καταλήξαμε να κάνουμε brain storming για να φτιάξουμε τις δικές μας συνταγές για απολαυστικά cocktails με βάση το Nescafé. Λέτε να το πετύχουμε; Γιατί όχι…

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ