Φτιάξε την ημέρα σου, φτιάχνοντας τον τέλειο καφέ

Φτιάξε την ημέρα σου, φτιάχνοντας τον τέλειο καφέ Facebook Twitter
0

Η καλή μέρα από το καλό καφέ φαίνεται! Γι΄αυτό και χθες μαζευτήκαμε πρωί πρωί αποφασισμένοι να μάθουμε επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τον τέλειο καφέ. Πώς; Παρακολουθώντας τα online μαθήματα Barista του Nescafé for Starters.

Step 1: Χωριστήκαμε σε ομάδες. Μπορεί η αγάπη μας για τον καφέ να μας ενώνει αλλά με τόσες επιλογές και διαφορετικές προτιμήσεις, ο καθένας είχε να πάρει το δικό του μάθημα.  

Step 2: Βγάλαμε στο τραπέζι τον απαραίτητο εξοπλισμό ανάλογα με τον καφέ που θέλαμε να φτιάξουμε.

Step 3: Πατήσαμε play και ακούσαμε προσεκτικά τον έμπειρο Barista & Coffee Stylist Τουρκοχωρίτη Φώτη να μας δείχνει όλα τα sos για το πώς να φτιάξουμε τον τέλειο καφέ.

Το αποτέλεσμα;

Ένα δυνατό πρωινό με γεύση ζεστών και παγωμένων ροφημάτων καφέ Nescafé, έξτρα αρώματα βανίλιας, καραμέλας και όχι μόνο με κοινό για όλους την τέλεια κρέμα χωρίς ανεπιθύμητες φυσαλίδες, τη σωστή θερμοκρασία και φυσικά την τέλεια γεύση!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ