Online Μαθήματα Yoga

Online Μαθήματα Yoga Facebook Twitter
2

Ομμμμ my God! Κι όμως δουλεύει! Μερικές ασκήσεις μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Πώς; Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εν αρχή είναι το Nescafé for Starters. Ε ναι, κολλήσαμε για τα καλά με αυτό το site για χομπίστες και είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο.

Η επιλογή ήταν εύκολη και ομόφωνη. Με τόση ένταση και τόσο γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα, λίγη yoga δε βλάπτει. Τα αντίθετο μάλιστα. Γι' αυτό πήραμε ανά χείρας τα χαλάκια μας, τα στρώσαμε, πατήσαμε κλικ στο πρώτο μάθημα Yoga και με μεγάλη μας χαρά είδαμε τη Μαρία Παπαδοπούλου να μας υποδέχεται στο εντυπωσιακό studio του Nescafé for Starters.

Ηρεμία, θετική ενέργεια και γαλήνη. Ακόμα και εξ' αποστάσεως η αύρα της δασκάλας μας παρέσυρε στους ρυθμούς της και μπήκαμε εύκολα στο νόημα ακολουθώντας κατά γράμμα τις διαλογιστικές και τις πνευματικές της τεχνικές.

Μέχρι να τελειώσει το μάθημα, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά της χαλάρωσης και του διαλογισμού, όλη η ένταση της ημέρας είχε απλά εξαφανιστεί.

Όσα και αν έχετε ακούσει για τη yoga είναι αλήθεια. Με τακτική εξάσκηση η κάθε μέρα μπορεί να ξεκινάει διαφορετικά! Να ξεκινάει με θετική διάθεση και άφθονη ενέργεια...

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Είχα κάνει για μια εποχή λόγω ατυχήματος με την μηχανή,για να δουλέψει λίγο καλύτερα το πόδι.Ήμουν ο μόνος άντρας σε 15 - 20 γυναίκες,πάρα πολύ ωραία εμπειρία πολύ καλος δάσκαλος και με βοήθησε αρκετάΔεν ξαναπήγα όμως,δεν άντεχα να βλέπω άλλο τις γυναίκες με τις κορμάρες και τα κολάν.Από τη μια πνευματική διάθεση και ο πόδας να καλυτερεύει, αλλά από την άλλη κάθε φορά πάθαινα αλαλά.Και αλήθεια,σε αυτό ο διαλογισμός δεν βοηθάει καθόλου.