2o Μάθημα Ποδηλασίας

2o Μάθημα Ποδηλασίας Facebook Twitter
0

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς το πήραμε πολύ ζεστά το νέο hobby που βρήκαμε στο Nescafé for Starters και μετατρέψαμε τα σπίτια μας σε prive γυμναστήριο. Κι όμως είναι δυνατό το να κάνεις προπόνηση στο σπίτι χωρίς στατικό ποδήλατο. Αρκεί να προσαρμόσεις τον πίσω τροχό του ποδηλάτου σου σε ένα ειδικό καρούλι (δείτε στο βίντεο του 2ου μαθήματος) και αρχίσαμε την προπόνηση.

Όπως είπαμε το πήραμε ζεστά, γι΄ αυτό ξεκινήσαμε την interval προπόνηση με ζέσταμα ακολουθώντας τις πολύ pro-active οδηγίες του δασκάλου. Άλλωστε η σωστή τακτική είναι αυτή που θα μας βοηθήσει με ασφάλεια να βελτιωθούμε σταδιακά.

Το πρόγραμμα 21 μας φάνηκε παιχνιδάκι σχεδόν γιατί το concept "2' έντονης άσκηση + 1' χαλάρωση Χ 7 φορές" μας έβαλε πολύ ομαλά στην προπόνηση. Την επόμενη φορά θα είναι ακόμα πιο εύκολο βέβαια αφού οι νέες ασκήσεις ενδυνάμωσης που μάθαμε μαζί αυτές του πρώτου μαθήματος  σίγουρα θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μια πιο εκρηκτική ενέργεια στο πετάλι.

Δείτε το βίντεο με το δεύτερο online μάθημα:

Αν και μας άνοιξε η όρεξη ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις διατροφικές συμβουλές του δάσκαλου αφού όλα ξεκινούν με μία ισορροπημένη διατροφή.

Η προπόνηση στο σπίτι ήταν πολύ καλή για αρχή αλλά μην ξεχνάμε ότι το ποδήλατο φτιάχτηκε για τους δρόμους. Γι' αυτό διαλέξαμε ο καθένας ξεχωριστά τη διαδρομή που μας ταιριάζει. Σίγουρα κανείς μας δεν πήρε τα βουνά.. αλλά ούτε μας πήρε και ο κατήφορος. Τώρα πώς καταλήξαμε να συναντηθούμε όλοι στο γραφείο το πρωί με τα ποδήλατα μας είναι μάλλον λογικό. Λογικό να διαλέξουμε όλοι τον ίδιο προορισμό. Όπως μάθαμε στο 2ο μάθημα οι στόχοι μας πρέπει να είναι μικροί και εφικτοί... και πρακτικοί θα προσθέσουμε εμείς.

Και στην τελική υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξυπνάς με ενέργεια και δράση;

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ