Οι Pogues λανσάρουν δικό τους ιρλανδέζικο ουίσκι, γιατί, απλώς, δεν γινόταν αλλιώς!

Οι Pogues λανσάρουν δικό τους ιρλανδέζικο ουίσκι, γιατί, απλώς, δεν γινόταν αλλιώς! Facebook Twitter
0

Από τη δεκαετία του '80, οι Ρogues δυναμιτίζουν στίχους και μελωδίες της παραδοσιακής ιρλανδέζικης μουσικής με την ενέργεια του πανκ ροκ. Η μουσική τους αποτελεί σοβαρή απειλή για την εύρυθμη λειτουργία του συκωτιού τόσο των ίδιων όσο και των θαυμαστών τους, με τα απίστευτα, υπέροχα άλμπουμ τους, όπως το «Rum Sodomy & The Lash» και «If I Should Fall From Grace With God» στο ζενίθ της καριέρας τους και ως το τέλος της δεκαετίας του '80.


Πρόσφατα, λοιπόν, η μπάντα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους West Cork Distillers προκειμένου να παραγάγουν το δικό τους ιρλανδέζικο ουίσκι.


Μέσω του The Spirits Business μαθαίνουμε: «Το Pogues Irish Whiskey απευθύνεται σε πότες ηλικίας 25-35 χρονών και θεωρείται το υψηλότερο σε περιεκτικότητα malt, με 50% βύνη και 50% αποσταγμένο single malt».


Το ουίσκι, επεξεργασμένο από τους οινοπνευματοποιούς Barry Walsh και Frank McHardy, αναδίδει άρωμα βύνης, λουλουδιών με απαλές νότες σοκολάτας και λεμονιού.


«Επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε ένα ιρλανδέζικο ουίσκι με παγκόσμια απήχηση, κάτι που αποτελεί πρόκληση για εμάς» είπε ο John O'Connell, συνιδρυτής του West Cork Distillers.


Σύντομα θα μπορεί κανείς να το προμηθευτεί εκτός Ιρλανδίας, καθώς η μπάντα και το αποστακτήριο σχεδιάζουν να προωθήσουν το Pogues Irish Whiskey ως ουίσκι παγκόσμιας εμβέλειας. Η τιμή πώλησης στη Μεγάλη Βρετανία είναι 30 λίρες το μπουκάλι, δηλαδή γύρω στα 45 δολάρια Αμερικής, τιμή που ενδέχεται αλλάξει από τους φόρους εισαγωγής.


Δείτε παρακάτω ένα live των Pogues.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ