To πρώτο βίντεο από τη νέα ζωή της Caitlyn Jenner

To πρώτο βίντεο από τη νέα ζωή της Caitlyn Jenner Facebook Twitter
1
To πρώτο βίντεο από τη νέα ζωή της Caitlyn Jenner Facebook Twitter

O πρώην ολυμπιονίκης και κάτοχος του χρυσού μεταλλίου Bruce Jenner έχει ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γυναίκα και το δείχνει στο εξώφυλλο του Vanity Fair. Παρουσιάζει τη νέα της ταυτότητα στον κόσμο μέσα από το φακό της Annie Leibovitz που την φωτογραφίζει ενώ φοράει ένα αποκαλυπτικό άσπρο μεταξωτό κορσέ με την επικεφαλίδα «Να με φωνάζετε Caitlyn».

Η Caitlyn Jenner κατάφερε με το εξώφυλλο στο Vanity Fair να γίνει από θέμα στα Tabloids μέχρι και tweet του Ομπάμα. Πολλοί την κατηγόρησαν πως όλο αυτό δεν ήταν πραγματικός ακτιβισμός και πως μεταξύ άλλων πρόκειται για μια τρελή "μπίζνα" που θα φέρει τηλεθέαση στο κανάλι Ε!. Eκεί θα προβάλλεται το reality από τον Ιούλιο.

Το πρώτο βίντεο μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
έβλεπα συχνά το ριαλιτι ων καρντασιαν, συνήθως μεσημέρι και μετα την δουλειά, με νανουριζαν και έκανα ωραίο ύπνο!!ανέκαθεν όμως είχα μια απορία, πως την παλεύει ο Μπρους μεσα σε τόσες γυναίκες? ? σε καθε επεισόδιο ηταν περιτριγυρισμενος απο γυναικες λιπ γκλος σιλικόνες οπίσθια υψηλής ραπτικής τουαλέτας τρέσες και ενα σωρό άλλα γυναικεία ας τα πούμε πράγματα! ! Τελικά η απορία μου λύθηκε γιατί όπως φαίνεται δεν την πάλεψε! !Τελικά καλα λένε οτι ο μη κορεσμός απο χρήμα και δοξα σε ωθεί σε ενα αμέτρητες άσχημες καταστάσεις (βλεπε Τζάκσον Χιούστον σμιθ κ.α) τουλάχιστον αυτός έγινε γυναίκα! !!