H αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ που αποθεώθηκε ήταν fake;

H αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ που αποθεώθηκε ήταν fake; Facebook Twitter
1

H αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ που αποθεώθηκε ήταν fake; Facebook Twitter
 

Πριν από περίπου ένα μήνα η παραπάνω φωτογραφία έγινε το μεγαλύτερο internet sensation για αρκετές μέρες, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια σχόλια στον πλανήτη. Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ όχι απλά δεν σχολιάστηκε αρνητικά, αλλά έγινε και σύμβολο ανακούφισης αποδεικνύοντας πως ακόμη και το σούπερ μόντελ έχει ανθρώπινες ατέλειες. 

"Το θρυλικό μοντέλο είναι πια 49 ετών και έχει το σώμα μιας γυναίκας που έχει γεννήσει και μεγαλώνει όμορφα." - Αυτή ήταν η σκέψη που έκαναν οι περισσότεροι κοιτώντας την Σίντι Κρόφορντ.

Τα σημερινά δεδομένα ζητούν να βγάλετε κάτι τέτοιο από το μυαλό σας. Η φωτογραφία είναι ψεύτικη!

Αυτό ισχυρίζεται από το πρωί ο δικηγόρος του μοντέλου στο ΤΜΖ, ο οποίος μάλιστα απειλεί με μηνύσεις όσα sites την αναδημοσιεύουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η εικόνα όχι απλά είναι αρετουσάριστη, αλλά έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να δείχνει την κοιλιά και το σώμα της πελάτισσάς του αλλαγμένη.

Την ίδια ακριβώς πληροφορία μεταδίδει και το ΑΒC το οποίο εντόπισε τον φωτογράφο. Ο John Russo ισχυρίζεται πως οι ατέλειες που φαίνονται στην φωτογραφία που υποτίθεται πως διέρρευσε, δεν είναι πραγματικές."Η φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2013 δεν είναι αυτή!" ισχυρίζεται.

Προς το παρόν απάντηση από το μοντέλο δεν υπάρχει. Η Σίντι Κρόφορντ δεν διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε κάποια από τις δύο εκδοχές. Πράγμα λίγο ύποπτο ε;(γενικά μιλώντας...)


World News Videos | US News Videos

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια