Γκουίνεθ Πάλτροου: «περιποιηθείτε» το αιδοίο σας με ατμό

Γκουίνεθ Πάλτροου: «περιποιηθείτε» το αιδοίο σας με ατμό Facebook Twitter
7

Σπα αιδοίου; Ναι, υπάρχει, και το μάθαμε χάρη στη Γκουίνεθ Πάλτροου και το σάιτ της, goop, στο οποίο μας ενημερώνει τακτικά με τις ασχολίες των γυναικών που βρίσκονται στην ίδια θέση με την ίδια. Η νέα της πρόταση είναι μια «θεραπεία» με ατμό που προσφέρεται στο Tikkun Spa που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες.

«O τυχερός λαχνός εκεί λέγεται Mugwort V-Steam», δηλώνει η Πάλτροου. «Κάθεσαι σε κάτι που ουσιαστικά είναι μια μικρή λεκάνη, και ένας συνδυασμός από υπέρυθρες ακτίνες και ατμός αψινθιάς καθαρίζει τη μήτρα και τα υπόλοιπα με ατμό».

Η Πάλτροου συμπληρώνει ότι ο ατμός «απελευθερώνει ενέργεια» και "εξισορροπεί τα επίπεδα ορμονών της γυναίκας", καταλήγοντας «αν είσαστε στο LA, πρέπει να το κάνετε».

Όχι, δεν πρέπει να το κάνετε, απάντησαν οι γυναικολόγοι. Μπορεί το spa να ισχυρίζεται ότι αυτή η «θεραπεία» αντιμετωπίζει σοβαρές καταστάσεις που κυμαίνονται από την στειρότητα μέχρι την κατάθλιψη, οι ισχυρισμοί ωστόσο δεν υποστηρίζονται από επιστημονικά δεδομένα. Η γυναικολόγος Dr. Jen Gunter έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας στο μπλογκ της:

«Ο ατμός πιθανότατα δεν κάνει καλό στο αιδοίο σας. Ο ατμός βοτάνου δεν είναι καλύτερος και πιθανόν να είναι ακόμη χειρότερος. Επίσης ο ατμός δεν είναι δυνατόν να εισχωρήσει στη μήτρα από το αιδοίο εκτός και αν επιστρατευτεί κάποια συσκευή που θα λειτουργεί με πίεση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΌ.»


«Η αψινθιά ή οτιδήποτε παρόμοιο και ο ατμός της, στο αιδοίο ή στη μήτρα, δεν είναι δυνατόν να εξισορροπήσει οποιαδήποτε ορμόνη, ή να εξισορροπήσει τον κύκλο της περιόδου, να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη ή να θεραπεύσει την στειρότητα. Ούτε οιστρογόνα στον ατμό δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.»

It's Viral
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Αυτή δεν ήταν η κοπελιά που είχε εκείνο το αυτόγραφο της με την λεζάντα "μου αλλάξατε την ζωή!!!" στο κέντρο αποτρίχωσης Brazilian των J Sisters στο Μανχάταν? Α, γειά σου! Πάντως...."ατμός αψινθιάς" (πηγή Lifo.gr) Φτιάχνεται η γυναίκα! Τι δεν καταλαβαίνεις;;
"Επίσης ο ατμός δεν είναι δυνατόν να εισχωρήσει στη μήτρα από το αιδοίο εκτός και αν επιστρατευτεί κάποια συσκευή που θα λειτουργεί με πίεση" Πόσο πιο λογικό;