Χατζηνικολάου: «Η Ελληνοφρένεια να μη λέει χοντράδες»

Χατζηνικολάου: «Η Ελληνοφρένεια να μη λέει χοντράδες» Facebook Twitter
7

Οι παρενέργειες της εκπομπής Τράγκα με το κουαρτέτο των χρυσαυγιτών βουλευτών φτάσανε και στη συχνότητα του Real, όπου σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το σταθμό, επειδή η Ελληνοφρένεια τον αποκάλεσε «πνεύμα της Βαϊμάρης.»

«Δεν μπορώ να είμαι η ατμομηχανή σε ένα σταθμό που μου την πέφτει και λέει ότι είμαι το πνεύμα της Βαϊμάρης. Έκανα το καθήκον μου επί 5 χρόνια, έβαλα την εμπειρία μου, τον καλύτερο εαυτό μου, δεν μπορώ να αισθάνομαι και ότι για πλάκα και χωρίς να ερωτηθώ από ανθρώπους που ξέρουν δεοντολογία της δημοκρατίας να ακούγεται ότι είμαι το πνεύμα της Βαϊμάρης» είπε ο κ. Τράγκας για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα περαιώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου και θα σκεφτώ πολύ δυνατά αν πρέπει να συνεχίσω γιατί χθες εκτός από το διαδίκτυο κανένα άλλο δίκτυο δεν ασχολήθηκε παρά μόνο ο Real, λες και πρέπει να έχει ένας σταθμός ενοχικά πλέγματα"

Αμέσως μετά ο Χατζηνικολάου προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι ήταν μια κακή εκπομπή, αλλά στήριξε πλήρως την «ατμομηχανή» του πρωινού του και «άδειασε» την ατμομηχανή του μεσημεριανού του. «Για τους άλλους που βγήκανε και είπανε ότι ο Τράγκας είναι το πνεύμα της Βαϊμάρης, η απάντηση είναι καλά κρασιά, είπαμε να κάνουμε κριτική και σάτιρα αλλά όχι να το τραβάμε τόσο πολύ. Άλλο η τηλεοπτική κριτική και άλλο αυτές οι χοντράδες», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στα κόμματα για τις σχετικές ανακοινώσεις τους λέγοντας: «Τι λέτε ρε; Εσείς φταίτε για την άνοδο της Χ.Α.» ενώ ίδια ήταν η αντίδραση του και για όσους μέσω Ίντερνετ ζήτησαν απόλυση του Τράγκα λέγοντας «ωραίοι δημοκράτες είστε».

Προς το τέλος της σχετικής αναφοράς του προσπάθησε να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα λέγοντας: «Τώρα κατάλαβα γιατί ο Τράγκας κάλεσε 4 βουλευτές της Χ.Α. Τόσοι χρειάζονται για να συντάξουν μια πρόταση.»

It's Viral
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Και λίγα είπε η Ελληνοφρένεια.Αν ο Τράγκας θέλει να μην τον αποκαλούν "πλυντήριο της ΧΑ" ή "πνεύμα της Βαϊμάρης" ας σταματήσει απλώς να δίνει αφορμές.Το ότι ο Χατζηνικολάου τον κρατάει και τον υπερασπίζεται (για λόγους που δεν έχουν σχέση με τη δημοσιογραφία) είναι λυπηρό και απογοητευτικό.
Έτυχε να ακούσω αποσπάσματα κι από τη σημερινή εκπομπή του Τράγκα και από του Χατζηνικολάου. Ο πρώτος είπε ξεκάθαρα πως "κανένα άλλο μέσο δεν ασχολήθηκε/ενοχλήθηκε τόσο με την εκπομπή Μόνο ο REAL το έκανε θέμα." Στη συνέχεια ο δεύτερος λέει "ο Τράγκας δεν είπε ποτέ για τον REAL, αλλά για την ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ".Μας θεωρούν χαζούς... ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΩΡΑ;;;
και η αφορμή που έδωσε ο Τράγκας είναι που κάλεσε τους Χρυσαυγίτες?Ούτε την εκπομπή του Τράγκα είδα (γενικά τον αποφεύγω γιατί τον θεωρώ συστημικό και αυτά που λένε οι Χρυσαυγίτες μου κάνουν ζημιά στα εγκεφαλικά μου κύτταρα και στην ηλικία που έιμαι δε θέλω να χάνω πλέον ούτε μισό)ούτε το Χατζηνικολάου άκουσα (αυτόν τον θεωρώ και ξενερουά εκτός από συστημικό), αλλά πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία με τους Χρυσαυγίτες. Καλώς ή κακώς βρέθηκαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι και τους έβαλαν στη Βουλή. Έχουν λόγο και η δημοκρατία μας(ο Θεός να την κάνει) τους δίνει το δικαίωμα να τον εκφέρουν. Ούτε είναι λύση να τους αφαιρείται ο λόγος (πολλοί "δημοκράτες" εδώ μέσα το έγραψαν ή το υπονόησαν) ούτε να κηρυχτούν παράνομοι (που γράψατε χθες εσείς αν δεν κάνω λάθος,φάουλ ολκής). Οι άνθρωποι κάνουν μπαμ ότι είναι συστημικοί. Βολεύονται όμως από το γεγονός ότι αυτοί που τους κάνουν αντίλογο, έχουν σκελετούς στο ντουλάπι τους και βρίσκουν πατήματα...